• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım ne renk olsun bilemedim (resimli)

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
$SAM_4968.jpg kızlar saçlarımda değişiklik yapmak istiyrm öyle açık sarı kızıl filan değil ama gölge ya da başka bi renk olabilir. göz rengim yeşil tenimde çok beyaz değil sizce nasıl bir renk olabilir :16:

doğal saç renginden memnunsan,saç uçlarına aralara ışıltı yaptırabilirsin

kahverengi tonlarını çok istiyorum ama ten rengime gitmez diye cesaretim yok dediğiniz daha akla yatkın tşkkr ediyorum :54:

yesil göze kizil saclarida cok yakistiriyorum ben.. :34: öyle cart bi kizil olmasa bile hafif bi kizillik olabilir mesela..:26:

bende bayılıyorum kızıl saçlara ama hem o kadar radikal bi değişiklik yapıcak cesaretim yok hem de kızıldan dönmek çok zor dedi kuaför bende hemen sindim :30:

Gerçekten kızıldan dönmek çok zor...
Arkadaşımın saçı kızıldır. Üst üste kaç defa koyu kahveye boyadı hala kızıllıklar var...
Bence sen kat attırıp uçları sarılaştırabilirsin çok yakışır...

Gerçekten kızıldan dönmek çok zor...
Arkadaşımın saçı kızıldır. Üst üste kaç defa koyu kahveye boyadı hala kızıllıklar var...
Bence sen kat attırıp uçları sarılaştırabilirsin çok yakışır...

onu bende çok istiyorum cnm ama saçlarım kıvırcık kat olsa bile belli olmuyor ki acaaba düzleştirip mi kullansam ki artık :ssz:

onu bende çok istiyorum cnm ama saçlarım kıvırcık kat olsa bile belli olmuyor ki acaaba düzleştirip mi kullansam ki artık :ssz:
Her gün düzleştirmekte yıpranmayı getirir ama unutmamak lazım..
Doğal hali ile rahat kullanabileceğin bir renk derim ben..
Işıltı da mantıklı ..:)

Back