• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saclarim ne istedigim renk ne de saglikli yanik yanik lutfen yardim edin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cikolatalisufle

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
29
0
16
İstanbul
19 yasindayim sacimi zar zor adam etmistim kizildan sonra kendi rengime dobebilmistim gecen bir foto gordum aralara balyaj attiriyim dedim adam boyayalim saci da dedi iyi olur dedim pakete alinip dipler boyandi cok acik oldu surekli sacimi dipten boyatmak istemiyordum koyult dipleri dedim sacma bisey oldu sonra saclarimi tekrar pakete alip butun sacima boya yapti sonuc koyu kestane sacin uzerine cizik cizik sarilar sonra gel ben yumusaticam dedi ve bana sormadan sacima kusturma islemi yapmis sonuc yine husran kizil kizil parlayan koyu dipler tiftik tiftik olmus sar uclar rengarenk bir sac saclarima bakim yapiyolar simdi kabul ettiler hatalarini ama saclarim simdi yumusak ama cok ince dokunsam kopcak gibi ve cok azaldilar sac diplerim aciyor sacimi kendi rengime (koyu kullu kumral) boyatmak ta istiyorum o kizilliklar o rengarenklik benim sinirimi bozuyor ustune ustluk yanmis saclarim . nasil toparlanir bu sac hem rengi hemsagligi nasil duzelir lutfen yardim edin her gun agliyorum :(

Son düzenleme:
Back