Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım nasıl olmuş? (resimli)

bulutcuk96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
34
0
86
Ankara
meraba.saçlarımın hikayesini anlatmaya kalksam sıkılırsınız o yüzden anlatmıyorum saçımı oreal ile açtırıp 8.0 a boyattırdım exicolar'ın kuaförde ama çok turuncumsu bi renk oldu.2 gün önce tekrar gidip kusturma işlemi yaptırtıp yine 8.0 a boyattırdım exicolar'ın ve şuan resimdeki renkte http://g1302.hizliresim.com/16/3/jr15h.jpg (buda biraz turuncumsu çıkmış ışıktan ama az daha yani sarı) ...

Bu renklerin hiç birinden memnun değilim.ben beyaz tenliyim ve artık koyu renklerden sıkıldım yüz hatlarımı çok sert gösteriyo o yüzden kumral tonları istiyorum.zaten bu kadar açtırmışken de tekrar koyuya dönmek istemiyorum.ne önerirsiniz bana? hangi marka boya daha iyidir ve küllü renklerde yeşillik oluyomu? (loreal majiral'in 8.0 veya 9.0 deneyen oldumu.eğer beğendiyseniz bunlardan birine boyatabilirim.katalokta biraz koyu duruyo.nasıldır ki?)

benimde başımdan çok şey geçti bu saçlar yüzünden :))tam benim istediğim renk bende beyaz tenliyim. 2 kez oreal ile açtırdığım için 3.ye cesaret edemiyorum. ama bu tonları kendime çok yakıştırıyorum. her ne kadar yüzün silinmişsede tenine çok yakışmış bence

ben koleston kullanıyorum
sanırım küllü renklerde iyi sonuç veren bu marka
diğer markalarda küllü adı altında renkleri denedim ve turuncu sonucuyla karşılaştım
ama kolestondan memmunum tavsiye ederim.

teşekkür ederim :) ben son 6 ayda 2-3 kez oreal ile açtırdım ve yandı bu boya kadar kestirdim 2 gün öncesine kadar hala yanıklar vardı ama kusturma işlemiyle hiç bi şekilde saçım yanmadı ve oreal den daha çok açıldı saçım

saçların bıraz tülermıs ve yıpranmıs bence boyatmaktan önce bıraz bakım yapıp ara verebılırsın

Kullu açık kumral ddnemelisin küllü turunculugunu alır AÇIK kumral olduğu için kumral gibi koyu tutmaz yabancılik cekmezsin hem geri dönüşün kolay olur begenmezsen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…