- Konu Sahibi bulutcuk96
meraba.saçlarımın hikayesini anlatmaya kalksam sıkılırsınız o yüzden anlatmıyorum
saçımı oreal ile açtırıp 8.0 a boyattırdım exicolar'ın kuaförde ama çok turuncumsu bi renk oldu.2 gün önce tekrar gidip kusturma işlemi yaptırtıp yine 8.0 a boyattırdım exicolar'ın ve şuan resimdeki renkte http://g1302.hizliresim.com/16/3/jr15h.jpg (buda biraz turuncumsu çıkmış ışıktan ama az daha yani sarı) ...
Bu renklerin hiç birinden memnun değilim.ben beyaz tenliyim ve artık koyu renklerden sıkıldım yüz hatlarımı çok sert gösteriyo o yüzden kumral tonları istiyorum.zaten bu kadar açtırmışken de tekrar koyuya dönmek istemiyorum.ne önerirsiniz bana? hangi marka boya daha iyidir ve küllü renklerde yeşillik oluyomu? (loreal majiral'in 8.0 veya 9.0 deneyen oldumu.eğer beğendiyseniz bunlardan birine boyatabilirim.katalokta biraz koyu duruyo.nasıldır ki?)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Bu renklerin hiç birinden memnun değilim.ben beyaz tenliyim ve artık koyu renklerden sıkıldım yüz hatlarımı çok sert gösteriyo o yüzden kumral tonları istiyorum.zaten bu kadar açtırmışken de tekrar koyuya dönmek istemiyorum.ne önerirsiniz bana? hangi marka boya daha iyidir ve küllü renklerde yeşillik oluyomu? (loreal majiral'in 8.0 veya 9.0 deneyen oldumu.eğer beğendiyseniz bunlardan birine boyatabilirim.katalokta biraz koyu duruyo.nasıldır ki?)