• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım nasıl kızlar

merays

][\\//][€L#€][\\//][
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
166
0
46
35
İzmir
Rengini açmak için ne yapmalıyım açıcı kullanmak istemiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• $UJTY.JPG
    $UJTY.JPG
    66,8 KB · Görüntüleme: 58
bence rengi çok güzel yüzünüzede çok yakışmış biraz daha açığı yüzünüzü çok soluk gösterebilir tabi karar sizin

Mesela bu kadar açık :) güzel olmaz mı canlarım:3:

Eklentiler

• $02_fame_Amanda_Seyfried.jpg
    $02_fame_Amanda_Seyfried.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 61
ben hiç dokunma derim yüzüne çok yakışıyor zaten rengi iyisin böyle (:

rengine dokunmamalısın bence güzel yüzüne gitmiş

Rengini açmak için ne yapmalıyım açıcı kullanmak istemiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilir mi

bence suan cok hoş görünüyosun, biraz daha acabilirsin ama bence bunu acıcıyla yapma baska bir yöntem bul,
suan ki sacını evde yaptıysan boya ve numarasını söylermisin

Ayy çok teşekkür ederim kızlar ben evde açtım saçımı kendi rengi koyu kestane önce voila kumral boyadım daha sonra açıcı aldım palette uçlarını açtım sonra üzerine palette dore sarı aldım boyadım sonra baktım onda kızıllık oluyo palette küllü sarı aldım o zamandan beri 3 kez boyadım küllü sarı ile palette 10.01 numarası ve bu hale geldi cnm ama şu aralar palette 10.01 bulamadım garnier 110 verdiler bu da aynı yapıyo dediler bakalım 1 hafta sonra boyayacağım resim eklerim yine

cnm o kadar güzel ki saç rengin yüzünle o kadar uyumlu ki :46: bence hiç açma bu ton çok yakışmış sanki senin doğal rengin gibi duruyor bence bu renge deam et :7:

cnm o kadar güzel ki saç rengin yüzünle o kadar uyumlu ki :46: bence hiç açma bu ton çok yakışmış sanki senin doğal rengin gibi duruyor bence bu renge deam et :7:

çokkkk çokk çokkkk teşekkr ederim cnm ya o kadar mutlu oldum ki anlatamam :71:

çok guzell yaa bende bole ıstıyorum cnm benede sakın oynama sa oynadıkca bozuluo

Teşekkürler cnm sen de elde edebilirsin bence zor deil üstelik saçım zarar da görmedi yavaş yavaş açıldı

Derdin ne canım?
Saç rengin harika. Sana çok çok yakışıyor.
Gerçek söylemem gerekirse, sen güzel olduğun için sen mı saça yakıştın, saç mı sana yakışrı tam anlayamadım :16:

:71: canım ya senin güzelliğin o çok teşekkür ederim şekerim utandırdın beni :78:

Back