Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım mahwoldu:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
A

ateş böcüğü

Ziyaretçi
bayanlar size bi konuda danışmak istiyorum.ilk defa mı boyadığım iççin bilmiyorum ama saçlarımı boyadıktan sonra mahvoldular.o eski yumuşacık buklelerim gitti yerine keçe gibi naylon gibi saçlar geldi üÇok üzgünüm çoookstelik palette ile boyadım kalitesiz bi boyayla da değil saç krem kullanııourm hemen hemen her markayı denedm o kuruluğu sertliği geçirmiyo.gliss'in sıvı saç bakım kremi işe yaramadı ayrıca bi de dktü.saç bakım yağları bir günlüğüne yumuşacık yapıyo ertesi gün gene o keçe saçlar kupkuru sepsert.napabilirim bi akıl wern lütfen

yaklaşık 15 yıldır saçlarımı boyuyorum.
aslında öyle yumuşacık,öyle bukle bukleydiler ki..
ama kimyasallar,boyalar sürünce eski halleri kalmıyor pek..
çok sık boyama,hele açıcılar çok fazla kullanma..
boya ile değişiklik yapmayı çok sewiyorum ama bir gün elimde kalacaklar
çok sık boyuyorum,boyatıyorum,balyaj,gölge ws yaptırıyorum.bi süre sonra hastalık oluyor sanki..
sanırım bakım kremleri,maskeleri,serumları ws kullansan biraz olsun rahatlar saçların..
ben gliss in maskesini kullanıyorum.
bir de durulanmayan simli gibi görünen bakım kremini.
ama henüz ciddi bir iyileşme gördüm mü?hayır galiba.

ben yazın papatya suyuyla saç rengimi açtım çok beğendm çok güzel oldu doğal durdu ama kışın diplerinden 4 parmak kadar koyu renk saçım çıktı bende tamamını kahve köpüğüne boyadım yani kendi rengine...boya çok bela bişiy boyadıkça boyaman gerekio diplerden çıkıo uçları çatallaşıo en kötüsü de böyle benm gibi naylon gibi oluo

ateş böcüğü saçın zayıf bir saçmış demekki ve ne zayık ki saçların ölmüş.artık eskisi gibi olmaz.saçını açık bir renge mi boyadın sanırım volümü yüksekmiş buda saçlarına zarar vermiş.uzamasını bekleyeceksin sakın bir daha boyayım düzelir deme kopar saçların.sen bakımını yap aktarlarda saç bakım yağları var onlardan kullanabilirsin.biraz daha yumuşar ama eskisi gibi olmaz en azından çıkacak saçların için faydalı olur.birde boyadan 3 ay sonra saçında dökülme olabilir çünkü kimyasal işlemler 3 ay sonra etkisini gösterir.geçmiş olsun canım..

Aynen bende ya. Daha yeni kestirmiştim yumuşaktı paletteyle boyadım geçen gün. Hemde koyu bi renge. Böyle bi saç görmedim ağlayacam nerdeyse bildiğin naylon iplik akannehir

geçen sene benim de böyle bir durumum olmuştu,gece yatağımda hıçkırarak ağladığımı biliyorum...
şimdi şampuanımda çamterebentin,bepanten,evigen var.saçlara oldukça faydası oluyor.
tatlı badem uygulamanı da tavsiye edebilirim,saçında bir iki saat bekletirsen etkili olacaktır.kimsayal ürünlerle onarım yapmaya çalışmanı tavsiye etmem.bir ürünün içinde 10dan fazla kimyasal ürün varsa,o ürün ne kadar saçı onarabilir ki.kimyasallardan uzaklaşıp,doğal ürünlere yönelmen tavsiyemdir ve içten beslenmen,çinko ağırlıklı falan besinler tüket.olmadı şampuanın yerine doğal sabun kullan defne sabunu,zeytin yağı sabunu gb.bunlar bir ay falan saçını keçe gb yapacaktır.ama bir ay sonra saçlarının düzeldiğini göreceksin...
ve saçlarına işlem yapma dinlensin
benden bu kadar,benim de başıma böyle bir şey geldiği için öylesine çok araştırdım ki...

benimde öyle kivircik ve kuru bi sac yapim var boyandimi elektrikleniyo sinirdedn mahvoluyorum ama hep ayni sacta iyi degil arkadaslarim boyuyolar banamisin emiyo saclari bir yili geckin oldu boya yok sacimda

kizlar benim tavsiyem sac uzatma topiginde anneannemin sac uzatma formülü acayip parlak ve yumusak oluyo saclar deneyyin derim benim mesela uclardaki boyali saclarim suda bile kupkuru olurdu o formülü yaptiktan sonra islandi elektriklenmedi cok etkili bence mayali sütü iicmekte uzatiyo saclari uzamayanlar buraya diye bi topik var evde yapilabilen dogal sac bakim jürleri diye baslikta kullananlar cok memnun bende dahil

Bende paletteyle boyadım ve saçımı açamıyorum yaa açılmıyo saçımla cebelleşmekden bıktımmboshayallersmile

ayrica mayali süt bölümüne bakin maya saca cok faydaliymis doktorlar öyle diyo

benım kı daha serttı cunku benım saclarımı oryelle acmıstı emın olun benımkı kadar sert olmamaıstır bende sureklı ızın gunlerımde yag karısımlarından kullandım sureklı bakım ypatım saclarıma sımdı sac kremı bıle kullanmıyorum ama tabıkı sac bakımından da tavız vermıyorum devam edıyorum

cnmm bakım olarak ne uyguluyorsun biraz tavsiye edermisinn

ya benım bı suru yaglarım var kafama gore bıraz bıraz karıstırıyorum badem hint sarımsak yagı ısırgan yagu susam yagı bugday yagı jojoba yagı vb. oyle azar azar koyup bıaz cezvede ısıtıyorum kı derıme daha cok ıslesın kafamda cok bekletıyorum sonra da yıkıyorum ve o kadar rahatlıyorum kı benım saclarım bıle adam olduysa herkesın sacı adam olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…