- Konu Sahibi lifegoeson
Kızlar bundan 1 ay öncesine kadar çok sağlıklı ve yumuşacık saçlarım vardı, hiç bakım yapmama gerek kalmazdı. 1 buçuk ay önce saçlarımı boyadım. Yine hiç bi sorun olmadı gayet sağlıklı devam ettim. Ama boyadıktan 1 ay sonra yıkarken saçlarımı sertleştiğini farkettim. Ve birden çok kötü kokmaya başladı saçlarım. İlk boyadığımda koku yapmıyordu. Sonra bi gün yine banyodan çıkıp saçımı kuruturken kütür kütür sesler duydum. Tarağıma bi baktım YAMULMUŞ. Saçım kulaklarımdan itibaren ucuna kadar yanmış. Sonra anladım ki fön makinamız bozulmuş ve gerekenden fazla sıcaklık üflüyormuş. Belime kadar upuzun saçlarım vardı. Bugün yanıklarını kestirmeye gittim. Kuaför dedi ki bütün yanıkların gitmesi için kulağına kadar kesmemiz gerek. Ama kıyamadığı için sadece 5 parmak kesti. 1 ay sonra yine gel dedi. Ayrıca saç derim çok kuruymuş ve kepeklenme varmış. Ve en kötüsü saçımı her yıkadığımda 1 avuç saça veda ediyorum. Çok dökülmeye başladı. Kuaför kuruluktan dolayı olduğunu söyledi. Ve yine kuruluktan dolayı saçlarım uzamıyor. Boyadığımdan beri hiç dibi gelmedi. Aynada saçlarıma bakamıyorum resmen. Şimdi birden bire bu kadar sorun çıkınca ne yapacağımı bilemedim.
Buraya kadar sabredip okuduysanız da çok teşekkür ederimm.
Bu forumda bütün başlıklara baktım nerdeyse. Bütün sorunları biraraya toplayınca şunlar çıktı.
İlk önce güzel kokması için loreal'in kolay tarama spreyi varmış onu kullansam.
Uzayabilmesi için sinameki kürünü uygulasam.
Saç derisinin kuruluğu için net bi şey bulamadım, zeytinyağlı bi karışım yapmak lazım sanırım bilen varsa?
Şampuan olarak kuru saçlar için mi kepek şampuanı mı kullanayım?
Dökülme sorunu için de sarmısaklı karışımlar gürleştiriyomuş?
Bunların hepsini yapsam toparlayabilir miyim sizce? Karışımları tam bulamadım kullandıklarınızı yazarsanız çok sevinirim. Saçlarımı kazıtasım var nolur yardım edin
Buraya kadar sabredip okuduysanız da çok teşekkür ederimm.
Bu forumda bütün başlıklara baktım nerdeyse. Bütün sorunları biraraya toplayınca şunlar çıktı.
İlk önce güzel kokması için loreal'in kolay tarama spreyi varmış onu kullansam.
Uzayabilmesi için sinameki kürünü uygulasam.
Saç derisinin kuruluğu için net bi şey bulamadım, zeytinyağlı bi karışım yapmak lazım sanırım bilen varsa?
Şampuan olarak kuru saçlar için mi kepek şampuanı mı kullanayım?
Dökülme sorunu için de sarmısaklı karışımlar gürleştiriyomuş?
Bunların hepsini yapsam toparlayabilir miyim sizce? Karışımları tam bulamadım kullandıklarınızı yazarsanız çok sevinirim. Saçlarımı kazıtasım var nolur yardım edin