Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvolacak diye korkuyorum!

visnelibrownie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
19
1
38
Muğla
Merhaba ben henüz 18 yaşındayım. Saçlarımı bir iki kez boyatmıştım. Yazın renginden sıkılıp ombre yaptırdım.Ama oryalle açtıkları için saçlarım çok yıprandı ve istemediğim bir renk oldu. Üstünden uzman bir kuaföre gittim düzeltmesi için. Onlar da hem bakım yaptılar, hem de açık kumrala boyadılar saçımı. Ama çok kısa bir sürede aktı boya alttan sarılıklar geldi. Benim de artık canıma tak etti ve koleston koyu kahve mi ne öyle bir renge boyadım. Ancak saçlarım simsiyah oldu! Boyayalı 1 ayı geçti; boya hayli aktı ve kızılımsı oldu. Şimdi ben açık kumral saç rengime nasıl dönebilirim? ( Saçlarım şuan çok sağlıklı)

Lütfen cevaplayın ruh halim çöküntüde
Canim koleston zaten bir ton koyu cikartiyor saci. Koyu kahveye boyadysan siyah olmusturr. Biraz daha sabret boya iyice aksin bence sonra adam akilli bir kuafore git, yipratmadan rengini duzelten bir suru kuafor var.

koyu küllü kumrala boyayın. loreal olabilir... koyu kahveye falan sakın boyamayın, çok koyu duran bir renktir, siyaha yakın durur ton olarak...

sizin küllü bir renge boyamanız lazım...

kızıllığın tam kapanmasını istiyorsanız koyu küllü kumrala boyayın (6.1). biraz daha açık durmasını istiyorsanız, küllü kumrala (7.1) boyayın.

koyu küllü kumral genelde kutuda gözüktüğünden biraz daha koyu tutar, ama zamanla renk açılır. kızılı kapatabilmek için ne kadar koyu bir küllü olursa o kadar iyi olur diye koyu küllü kumralı önerdim.

siyah akmış, boyayalı belli bir zaman geçmiş üzerinden. o nedenle ben bu iki ton da tutar diye düşünüyorum. ama dediğim gibi, kutunun üstündeki renkten biraz daha koyu çıkacaktır ilk başta.
umarım karışık anlatmamışımdır, saat de geç oldu

Çok teşekkür ediyorum,gayet güzel anlatmışsınız. Bu hafta sonu yapmayı düşünüyorum sonuçlarını paylaşırım mutlaka

Kuaföre gittim küllü kumrala boyamasını söyledim ve tutmayacağını açması gerektiğini söyledi, ben de cesaret edemedim napmalıyım bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…