• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım lastik gibi uzuyorrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi dale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
33
0
86
İstanbul
Slm kızlar benim saçlarımda 4 yıldır kızıl vardı sıkıldımm... Kuaföre gidip açtırdım sonra üzerine açık kumral boyandı ve röfle yapıldı... Kuaförden çıktığımda farketmedim çünkü fönlüydü ama eve gidip yıkayınca şokkkk.... Saçlarım lastik gibi uzuyor... Loreal profesyonel absoult repaır serisinin şampuanını ve maskesini aldım daha ikinci yıkamam aslında ama hiçbi fark yok... Napıyım kızlar lütfen yardım edinnn saçlarım uzayıp kopuyorrrr....

ILIK zeytinyagli maske yap bütün gece beklet...saclarini mahvetmisler yaaaa......git göster bence onlar bir bakim atsin saclarina... bedavadan tabiikii....olmaz ki böleeee.....

saçlarını yakmışlar tek çaresi kesmek başka hiç bi bakımfalan kurtarmaz çünkü aynısı benim başıma geldii önerim kesmen ve uzun bi süre hiçboyayla uğraşma

Slm kızlar benim saçlarımda 4 yıldır kızıl vardı sıkıldımm... Kuaföre gidip açtırdım sonra üzerine açık kumral boyandı ve röfle yapıldı... Kuaförden çıktığımda farketmedim çünkü fönlüydü ama eve gidip yıkayınca şokkkk.... Saçlarım lastik gibi uzuyor... Loreal profesyonel absoult repaır serisinin şampuanını ve maskesini aldım daha ikinci yıkamam aslında ama hiçbi fark yok... Napıyım kızlar lütfen yardım edinnn saçlarım uzayıp kopuyorrrr....

çok üzüldüm çünkü senin yaşadıklarının aynısını yaşadım.saçlarımı yakmışlardı uzayıp koptu benimde.tek çaresi kestirmek.ben kestirip kendi rengine boyatmıştım.uzun sürede işlem yaptırma saçlarına.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.... tek korkum saçlarımın tamamen dökülmesi ellemeye korkuyorum her kuaför farklı bi maske öneriyor ama artık kuaförlerden de korkuyorum o yüzden evde bişiyler yapmak istedim... tekrar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı....

merak ettiğin bisoru olursa sor canım tamam mı

merhaba, benımde saclarım 2 ay once yanma derecesınde yıprandı sımdı dıpten 2-3 cm kendı sacım cıkıyor ama cok korkuyorum boyatamıyorum kendı rengıneö sıze bı sorum olucak saclarınız ne kadar zamanda toparlandı ve dokulme oldumu cunku benım saclarım eskısıne gore daha fazla dokulmeye basladı, kestirdim ama yinede dokuluyor ne yapmaliyim?birde dipten gelen saclar uzaya uzaya eskisi gibi oluyor mu onuda merak ediyorum gurlesir mi ki :(

onları kestirmeden kurtuluşun yok. benim saçlarım da böyleydi 1 sene boyunca hep bakım yaptım ve hiç bir uygulama yapmadım saçlarıma ancak bir gıdım bile değişmedi. ben de kesmiştim eninde sonunda.

onları kestirmeden kurtuluşun yok. benim saçlarım da böyleydi 1 sene boyunca hep bakım yaptım ve hiç bir uygulama yapmadım saçlarıma ancak bir gıdım bile değişmedi. ben de kesmiştim eninde sonunda.

Canim sacinda seyrelme oldumu peki rofleden sonra?? bende 2 ay once yaptim bu hatayi saclarim mahvoldu bi kac kere kestirdim boyamadim 2 ay gecti yanmanin ustunden ama artik koyuya boyamam lazim o sekilde uzatmam lazim, rofleden sonra daha cok dokuluyorlar seninkiler eskisi gibi gür mü? Bir sene gecince duzelicegini umuyorum insallahh :(((

Back