Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım lastik gibi uzayıp kopuyor acil yardım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Smynetlik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
26
41
33
Merhabalar psikolojim berbat durumda, saçlarım koyu kahveydi bir gri sevdasına mahvettim yandı hep sonra 6-7 ay kendim arada sadece bitkisel boya alarak 2 kere kendim boyadım hiç bir sıkıntı olmadı. 2 gün önce kuaföre gittim boyunu kısalttı toparlansın diye ve tekrar saçımın diplerinin rengine yani doğal rengine boyadı. Eve gelip duş aldığımda inanamadım saçlarım tekrar lastik gibi uzamaya başladı.. sürekli sinirimde ağlıyorum ellerimi saçlarıma değdirmeye korkuyorum zeytinyağı yaptım bugün 4 saat beklettim yıkadım ama yine aynıydı yumuşama bile olmadı lütfen yardım edin buradaki benzer konuları okudum ama tekrar güncel olarak sormak istedim deneyip memnun kaldığınız sonuç aldığınız şeyler nedir kestirmek dışında çünkü şuan kısalttı aptal kuaför zaten boyamadan evvel

Ben saçlarım canlandı diye kına yakmistim inanılmaz besledi toparladı. soğan kürü yapiyorum düzenli olarak o da çok iyi oluyor

Soğan kürü nasıl acaba
Bir soğanı dörde bölüp üzerini biraz geçecek kadar suyla kaynatıyoruz. Sonra soğumaya bırakıyoruz tam soğumadan iliyinca içine bemiks evin ve bepanten den birer ampul koyuyorum. Birer çay kaşığı da zeytinyağı, Hint yağı, çam terebentin yağı, Hindistan cevizi yağı ve macademia yağı ekleyip saçıma sürüyorum. Bekleyebildigim kadar bekliyorum. Hem saçı patlatıp besliyor hemde uzamasına yardımcı oluyor

Yarın hemen çam terebentinle vitaminleri alıcam diğerleri mevcut Geçen zeytinyağı yaptım 5 saat beklettim ama taş gibi oldu yıkayınca yine koptu Çok teşekkür ederim inşallah bende de işe yarar

Suya bu yağları koyunca nasıl arındırıyorsunuz

Her yağdan birer çay kaşığı koyuyorum bide içinde su olduğu için yağı seyreltiyor zaten. Yıkarken şimdiye kadar arındırma problemi yaşamadım. Ama arındırma problemi yaşıyorsanız saçınızı ıslatmadan önce ilk sampuanlamayi kuru saçınıza yapın o şekilde hemen arinir

Ben de aynı durumdaydım, son çare kına yaptım bugün az önce yıkadım... yumuşak ve parlak şu an... tavsiye ederim umarım düzelir

Arkadaşım aynı durumu bende yaşadım( Kuaförümün tavsiyesi ile Kerastase terapist şampuan,bakım maskesi ve serumu aldım(parlak mavi renk olan seri,yıpranmış saçlar 3,4 yazar üzerinde) Fiyatı yüksek ama çaresiz olunca fiyatı düşünmüyorsun.Ben netten en uygun fiyatı aratıp ayrı ayrı yerlerden sipariş verdim.Hemen toparlıyor...O lastik gibi uzayan ve kopan saçları sertleştirip sağlamlaştırıyor,faydasını görürsün ben 3 aydır kullanıyorum,şimdi saçlarım kuru ve sert oldugu için başka bir seriye geçeceğim...Umarım bir an önce düzelir saçların...

Yipranmis yanmis sac artik ölü sactir, duzelmez, eski haline gelmez. Kestirmek istemiyorsaniz internette saci hizli uzatacak degisik bitkisel karisimlar ve kürler var. Ornegin aloevera ozlu maske, organik hindistan cevizi yagi vs

Bende aynı durumu yaşadım ve şuan ki psikolojini tamamen hissedebiliyorum
internette çok uzun araştırmalarım sonucu Diamondhair markasını keşefettim. saçların yanık kısmından 3 cm civarında kestirip ürüne başladım ve inanılmaz bir derecede etkisini gördüm tek kötü yanı yanmış saçlarda hergün kullanım yapılması onun dışında çok güzel bir ürün. tavsiye ederim canım

Bekleyeceksin, uzadıkça kestireceksin başka yolu yok malesef.
Islakken kibar davran saçına, daha kolay esneyip kopar çünkü.

Merhaba benim durumum da aynı malesef saçlarımı tam toparladım derken bişey oluyor ve yine yanıyor bu durumdan biktim yıllardır uzatamıyorum her seferinde kestiriyorum sonra yine yanıyor bu döngüden biktim sarıdan kumrala döndüm ve bakımlara başladım bu sefer kestirmeyeceğim ayda 1 uçlarından kendim alıp bakım yapacağım zamanla kurtulacağım ama bu sefer de böyle deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak siz saçlarınızı toparlayabildiniz mi merak ettim açıkçası

Yollardır platin sarısı kullanıyorum daha önce de yazmıştım buraya saç yanında tek çözüm kerastase resistance masque therapiste (3-4 seviye olanı) maske ve kerastase çift fazla serum (yine 3-4 seviye olanı) yoksa işe yarayan bir şey yok. Ki bunlar bile ilk kullanımda değil 2-3 haftada ancak etki ediyor. Geçmiş olsun.

Boya yaparken oksidan volumu kacti acaba da sac lastiklesti limon tuuzu dene suyun icine at limin tuzu saclarini o sudan gecir yada biraz beklet lastikligi gidicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…