kızlar saçlarım siyahtı sonra ben açıcı aldım evde açtım aradan bir ay geçincede tekrar dün kuaföre gittim ve açtırdım istediğim renk olmadı ama kafamda saç kalmadı desem yeri incecik kaldı ve uçları resmen sünüyo kuaför cuma gel tekrar boyayalım dedi ama bu halini görünce çok üzüldüm eskiden kına yakardım ve parlardı saçlarım ve gürdü şimdiyse eser yok bana doğal bakım önerwbilecek biri var mı yoksa tekrar kınayamı dönmeliyim
sana suan ıcın en kolay önerebilecegim şey saç bakım köşesinden araştırısan bulabilecegin gliserin bakımıdır bende ordan baktım benımde saçlarım kötüydü biraz yumuşadılar...
saçalrını yıkadıktan sonra biraz havluyla ıslaklıgını al ama tam kurutma saçına biraz elinle gliserin al çok degil ama göz karaı ıslak ıslak uclara yedir emsin onu kuruyken sürme sakın tara saçalrını yumuşacık yapıcak geçmiş olsun
bence bütün işlemlerden kaçın artık yılan yağı kullan zeytin yağı kullan uzayıp yeniden çıkmasını bekle çıktıkça uçlardından aldırırsın sıkma canını her bayanın başına gelir