• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım lastik gibi oldu yardım

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
kızlar saçlarım siyahtı sonra ben açıcı aldım evde açtım aradan bir ay geçincede tekrar dün kuaföre gittim ve açtırdım istediğim renk olmadı ama kafamda saç kalmadı desem yeri incecik kaldı ve uçları resmen sünüyo kuaför cuma gel tekrar boyayalım dedi ama bu halini görünce çok üzüldüm eskiden kına yakardım ve parlardı saçlarım ve gürdü şimdiyse eser yok bana doğal bakım önerwbilecek biri var mı yoksa tekrar kınayamı dönmeliyim

sana suan ıcın en kolay önerebilecegim şey saç bakım köşesinden araştırısan bulabilecegin gliserin bakımıdır bende ordan baktım benımde saçlarım kötüydü biraz yumuşadılar...
saçalrını yıkadıktan sonra biraz havluyla ıslaklıgını al ama tam kurutma saçına biraz elinle gliserin al çok degil ama göz karaı ıslak ıslak uclara yedir emsin onu kuruyken sürme sakın tara saçalrını yumuşacık yapıcak geçmiş olsun

bepantene kapsül-badem yağı-zeytinyağı-yumurta

haftada 2 defa karıştırıp saçına sür, sonra da 1-2 saat bekle. sakın boya da yaptırma daha kötğ olabilir. bir de kestirmek lazım saçları...

kestir uclarını kurtul gitsin biraz sacını bakıma alboya yapma

bence bütün işlemlerden kaçın artık yılan yağı kullan zeytin yağı kullan uzayıp yeniden çıkmasını bekle çıktıkça uçlardından aldırırsın sıkma canını her bayanın başına gelir

Back