• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım kuru,yıpranık değil ama tülerme sorunu var.Hangi organik şampuanı alayım?

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Saçlarım siyah kendi renginde,kalın telli ve gür ve dalgalı.Aslında çok kaliteli saçlarımın olduğunu söyleyebilirim fakat saçlarım kuru ve böyle tülerik bir görüntüsü var.Bence bu görnüt kuru olduğundan kaynaklanıyor.BİM'den aldığım şampuan sözde kuru saçlar içindi kullnadım kupkuru yaptı saçlarımı.Uzun saçlarım var ama bakımsızlıktan kötü duruyor.Gideceğim adam gibi bakacağım saçlarıma.kararlıyım.Organik şampuan almak istiyorum.Hangisini alayım.Önerebileceğiniz bir marka var mı?Çok rahatsız ediyor bu görüntü beni.Organik olsun bundan sonra adam gibi bakacağım kendime de saçlarıma da.Bir de gerçek gülsuyu Ankara'da neresi satıyor.Rosense'in gülsuları gerçek mi?Ha bir de far alacağım ama böyle set halinde istiyorum içinde bi sürü renk olsun.Nereden alabilirim?Kozmetikçileri gezdim fakat 2-4 lü şeklinde daha fazla yok.

Back