Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım küllü sarı olsun istiyorum...

beniaffet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
138
0
0
İzmir
arkadaşlar saçlarım karamel.palette yoğun açıcıyı kullansam küllü sarı istiyorum.anlamadığım şey bu açıcı denen şey 4-5 tona kadar açıyormuş.
ben şimdi diyelim o açıcıyı aldım.saçıma sürdüm ve saçım turuncu oldu.e şimdi turuncu saça küllü sarı renkleri tutar mı :s...bir kaç tona kadar açılmasını mı beklicem.?
hangi tona geldiğinde küllü sarı renkleri tutar.?
turuncunun üzerine küllü sarıyı yapmak için en çok hangi renkler gerekiyorsa o renge boyayıp sonra telrar mı açıcam.anlamadım kii öfff nolurrrr kızlar hadi bi yardımcı olun cahilll arkadaşınıza:))))
not:kuaförde açtırmak istemiyorum saçımı yıpranmasından korkuyorum.

kendin ayarlayamazsın bence cnm zor
hemde çok bnm saça da arkadaşla uyguladık
koleston açıcı bi taraf bi renk öbür tarafa hiç
bulaşmamıs :):):)
yarın kuaföre gidicem kararlıyım

kendin ayarlayamazsın bence cnm zor
hemde çok bnm saça da arkadaşla uyguladık
koleston açıcı bi taraf bi renk öbür tarafa hiç
bulaşmamıs :):):)
yarın kuaföre gidicem kararlıyım

açıcıyla deneynler memnun olanlar çok bir tanesi palette açıcıyla kızıldan sarıya dönmüş yok böle bişey yaaaa

açıcıyla deneynler memnun olanlar çok bir tanesi palette açıcıyla kızıldan sarıya dönmüş yok böle bişey yaaaa

var tabi yok değil ama saçın uzunluğu ve tabi herseyden
önemlisitecrübe gerekli güveniorsan kendine bekliorum fotolarını:):)

var tabi yok değil ama saçın uzunluğu ve tabi herseyden
önemlisitecrübe gerekli güveniorsan kendine bekliorum fotolarını:):)

vallaha korktumm şimdiiii:dddd güveniyorum güvenmesine ama nasıl yapıldğını bilsem içinden çıkamayacağım iş yoktaa..

ben en iyisi saçımı hiç yıpratmadannn beyaz sabunlan neyin rengini akıtayım yoksam benim saçlar ince telli valla defolur gider olan saçlarda kafamdan bide onla uğraşmiim onca derdimin arasındadd

vallaha korktumm şimdiiii:dddd güveniyorum güvenmesine ama nasıl yapıldğını bilsem içinden çıkamayacağım iş yoktaa..

saçların uzun mu gür mü hakkından gelebilecek misin:):)
uzman tv de falan var aslında nasıl yapılacağı anlatıo
orada uzmanlar uçtan başlayın die bi bak istersen:)

tarif ettiğin gibi yaparsan saçını yeşillendirirsin kardeşimde evde açtı ve şuan kazık gibi oldu saçları ilkini kuaföre yaptır sonra evde devam edersin kıyma saçlarına tatlım saç güzelin yarısı...

canım saolasın.evet kuaförde yaptırıcam artıkın napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…