ya saçlarım elimle çekince tutam tutam saç gelio röfleli ve yıpranmış yani kırıklar çok fazla ama
1 aya kadar röfle yaptırcam ve yaptırmam şart çünki ii bi kuaför buldum derdimi istedigim rengi o anladı ve bütün tiyoları ögrendim ve dügün var şimdi arkadaşlar ozaman akadar saçımın kopmasını o röfleden nasıl en az zararla çıkarım bu konuda yardımlarınızı bekliyorumm
canım yapma öyle, ben de sürekli elimle saçımı çekerim ve sürekli de saçlarım elimde kalır. röfle ile ilgili yorum yapamıyorum; çünkü hayatımda röfle boya vs işlem yaptırmadım. ama çekme saçlarını kaydirigubbakcemile
röfleni
n üzerine tekrar röfle olmaz canım çok çok kötü bir olay olur dip röfle yaptırabilirsin açılmış saçın üzerine tekrar açıcı saçın yanmasına neden olur yaptırmamanı şiddetle öneriyorum
Benimkide tutam tutam kopuyor, saçlarım sağlıklı görünüyor ama elime bir sürü saç geliyor, bence mevsimlerden kaynaklanıyor, bu mevsimde çok dökülüyor, birde beslenmemizde çok etkili. Saçlarım uzun olduğu için bakım falan yapamıyorum ben, havalarda soğuk zaten kim uğraşcak onlarla.