Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım koptu!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

valhala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
2.390
2
96
Tekirdağ

modeller görünmüyor canım...

slm kızlar moralim:1no2: sıfır 3 hafta önce oryalle açtırmıştım saçlarımı hatırlayanlar vardır dün zeytinyağı badem yağı yaptıktan sonra yıkadım saçları zaten saçlarım yanmıştı uçları çok kötü duruyordu neyse kurumaya başlayınca arka kısımlardan rengine bakmak istedim fakat tuttuğum yer yarıdan itabaren elimde kaldı şok oldum:1shok:senağlamaşimdi sağlıklı uzaması için kestirmek istiyorum başka çarem yok zaten saçlarım şuan omuzlarımın biraz altında ve katlı yanık olan yerler 3 4 parmak biryer acaba kısa bir model yaptırsam kullanabilirmiyim benim saçlarım dalgalı ve kuruyunca kabaran cinsten ne dersiniz varmı bir model yaptırabileceğim ben bir kaç model buldum birde siz bakın bakalımCADIARZU nasıl bişey yaptırayım fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürlerfisfisfis BEN BEĞENDİĞİM BİR KAÇ MODELİ EKLİYCEM AŞAĞIYA..

saçların yanmış canım benimde başıma geldi çekince lastik gibi uzayıp kopuyo..yani sen kestirmesen de kestirsen de o sen senden ayrılıyo malesefbenneyaptımki
ben kızıl belimdeki saçlarımı açtırdım naylon gibi oldu omzuma kadar kestirdim ilk kuaföede daha sonra baktım hala yanık içinde çenemin altında ara garip bi boy kestirdim..şuanda elseve in kırmızı olanını ve biopon maskesi kullanıyorum yumuşatma işine yaradı ama hala 2 parmak kadar yanıklar var:çok üzgünüm:

http://www.sacmodelleri.org/orta_sac_modelleri/index.php bu sitede saç modelleri varşutarafagitti

canım saçlarım dalgalı diyosun bence en uygun ve güzel modeller 2. ve sonuncu sıradaki diğerlerini fönle kullanman gerekli öyle durması için ve senin saçlarının tekrar kendine gelebilmesi için fönden falan da uzak durman gerekli bir müddet
ben 2. sıradakini çok beyendim gerçekten
en sondakini de dalgalı olarak kullanabilirsin çok hoş modeller

Geçmiş olsun canım a.s.
Modelleri göremedim ama kabaran saç yapım var demişsin. Genelde böyle saçlar için düz kesim önerilir. Katlı kesimde saçlar daha kabarık ve dağınık durur. Ama saçın yandığına göre yine katlı kesim yapılacak gibi...

Şimdi gördüm saç modellerini, benzer modeller koymuşsun.
2. ve 4. sıradaki modeller saçlarında ki yanıkları daha fazla temizler.
Şekillendirmek ve bakım yapmak içinde durulanmayan bakım kremlerinden kullanabilirsin bence.

aslında kabarıyor ama şekillendiriciyle falan yatışıyor bide öyle aman aman kabarmıyo offff çok kararsız kaldım...

çok sağolun kızlar karar verdim en son modeli kestiricem artık kabarırsada bantla falan idare edicem en azından sağlıklı uzasın saçlarım ilginize teşekkürler..kestirince resmimi koyarım...a.s.

canım saçını kestirirken usturayla kesim istemıyorum de. makasla kessin kuafor. usturayla uçları saglam olsada yıne yanmış gibi gorunuyor ve zaman alıyor duzelmesi. işin kolayına kaçmaktır ustura.

canım saçını kestirirken usturayla kesim istemıyorum de. makasla kessin kuafor. usturayla uçları saglam olsada yıne yanmış gibi gorunuyor ve zaman alıyor duzelmesi. işin kolayına kaçmaktır ustura.

hatırlattığın için saol cnm zaten en son usturayla kesilmişti bende istemiyorum..a.s.

geçmiş olsun canım 4, benim de çok hoşuma gitti ama siyah saçın da etkisi var sanki senin saçların turuncu baence ona göre bi daha bi düşün

cnm Resimdeki sensen bence sna pek khkül gibi bi model gitmez 4. brz kahkül gibi önleri ßence sna en çok en sondaki yakışır.. Sen bilirsin Tabi Geçmiş olsun

benim saçlarımı 2 yıl önce bir model kestirmiştim çok güzeldi benim saçlarımda kabaran cinsten üstelik kalın telli o modelin aynısının resmini koyim çok kullanışlı zaten pekte saçın kısa olmamış olur böylelikle

resimdeki sensen çok yakışır bu model

Evet bencede yana Perçemli gibi modeller daha cok yakışır arkadaşın önerdiği model çok yakısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…