Öncelikle başlığın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum bu konuda başlık olup olmadığını arattırdım. vardı ama epey eskiydi ve pek randımanlı bir cevap yoktu. cidde zor durumda ve aşırı mutsuzum son zamanlarda.
saçlarım sarıya boyalı, oryalle defalarca açıldı. önceden kızıldı, sonra 5-6 ay kadar siyaha boyadım sonra sarı. yıpranması normal ama üzerinden 1 sene geçti hala aynı. aslında saçımı çok nemlendiriyorum, görünüşü sağlıklı. maskeler, nemlendirici şampuanlar, kremler, duş sonrası yağlar bakım kremleri spreyler falan sürekli uğraşıyorum ve nemli tutuyorum. saç kremime de gliserin karıştırdım. artık sadece dip boyası yapıyorum ve düzleştiriciyi bırakın kurutma makinesi bile kullanmıyorum. saçım orjinalde çok koyu renk değil, kumral. 15 dk'da açılıyor ve zarar görmüyor. uçlarındaki kat kat boyadan sonra açılmış yerler sayılmazsa üst kısımları açılmış da olsa kendinden sağlıklı, uçlarına da dediğim yöntemlerle suni bir nemlilik veriyorum.
görüntüde iyi ama bu saçlarımın koparak dökümesini engellemiyor. dipten dökülme hiç yok ama uuçlarından sürekli kopuyor. bir yılda belimden omuz hizama geldi. gerçekten daha ne yapabilirim bilmiyorum. bu böyle nereye kadar gidecek bi fikrim yok. kısa saç kullanamam yüzüm toplu, ya saçımı hızla uzatıp uçlarından kestirmenin ya da daha fazla kopmasını engellemenin bir yolunu bulmam lazım. günlerdir saçlarıma bakıp bakıp ağlıyorum psikolojim çok bozuldu lütfen yardım edin