• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım kırılıp kopuyor ne yapmalıyım?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meryem97

senisevenisevdediler
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
217
0
46
Azerbaycan
ne olur bana yardimci olun.problemim sac tellerimin kirilmasi.kendi kendine kiriliyor uclarindanda deyil cogu zaman yuxaridan kopuyor.ne yapicagimi dusunmekden kafayi yiyicem yardimçi olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

ne olur bana yardimci olun.problemim sac tellerimin kirilmasi.kendi kendine kiriliyor uclarindanda deyil cogu zaman yuxaridan kopuyor.ne yapicagimi dusunmekden kafayi yiyicem yardimçi olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler.

kuruluktan olabilir canım sac kremini banyoda bi kac dk beklet öyle durula

Gliserinli bakım uygulasana.Burda deneyen bir arkadaş çok memnun kaldığını yazmış.Gliserinin nemi hapsetme özelliğinden ötürü saçlar kurumuyor,dolayısıyla kırılması da engellenmiş oluyormuş.

Formül: aktardığın aldığın gliserin yağı+ bebe yağı+ su.

hazırlanışı: 1 çay bardağı su+ 1 kapak gliserin yağı+ 2-3 damla bebe yağı.
Her gece uyumadan önce saç uçlarına fıslatıp uyuyormuş ve çok memnunmuş. Senin üstlerde de kırılma varmış,üstlere de sıkarsın sen de.
Denemelisin bence. hem pahalı bir yöntem de değil. çok da pratik.iyi geleceğine inanıyorum

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var maalesef.. saçlarımı her ay kestiriyorum saç kremi ve serumda kullanıyorum ayrıca gerekmedikçe fön maşa uygulamıyorum.. buna rağmen saç uçlarım da çok fazla kırık var. Kuaföre gitmeye korkuyorum artık fön çektirirken gözüm saçlarımda bişey olur mu yanar mı diye....=\

Gliserini dene demişler canım ben denemediğim için bir şey diyemem ama burada yazılanlara göre diplere değdirme gliserinli bakımı dökülme yapıyomuş çünkü

Bi de saçlarını kuruyken tarama. Taramadan önce hafif ıslat nemliyken tara. Kuruyken tarayınca çok kırılıyo malesef

Back