Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saclarim kendiliginden kisalmis bilginiz warmi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ceylot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
62
0
36
Hollanda
kizlar inanilmaz bir sey oldu ,bu sabah kalktim ve dumduz kat atilmamis saclarim katli olarak kalktim fon cekerken fakrettim,resmen kat verilmis gibi duruyo ,ne oldu ya hakkaten cok sinirim bozuldu ben katli saci hic sevmem ,niye bole olmus olabilir kopmus heralde saclarim ve dunde zeytinyagini isitip surmustum oysaki yani.
masa yaptim iki defa falan uste uste en son ondan kirip kopmus olabilirmi acaba?aslinda saclarim gurdur hani dayankiksizda dieldirki iki masadan etkilensin,ne bilim sizinde basiniza geldimi delircem ,kat kat bir sac olmus

saç kendiliğinden kısalmaz orası kesin kopmuş da olamaz dyosn biri kesmiş olmasın sakınCADIARZU

hahahah cok guldum herkes ayni seyi soledi ama esimmle uyudum oda kesmez kaydirigubbakcemile3
boyle kopmus sanirim ya masadanmi neden anliyamadim sinir bozucu

benim arkadaşım gece uykusunda kalkıp saçlarını kesmiş. sabah uyandığında ortalıkta saçları görünce basmış çığlığı.
bu arada tekstil okuyoruz işimiz kesip biçmek yani. artık uyurgezermiydi neyse öyle bişey yapmış. sanada öyle olmasın.
çokmu kötü duruyo.

hyir cok kotu durmuyo ama sanki katli kesim gibi olmus ve sadece sag tarafi,ve soledigim gibi hic sevmem katli sac ben

kendiliğinden olmazki belki sana öyle geliyordur
arkadasların cevren demi fark etti

evet arkadasimda fark etti,ama sadece bir tarafi saka gibi ya ,bence kiriklar wardi koptular ufak ufak bole ,zaten gordum bole tokamda falan kuvuk kucuk saclar olur ya ,sanirim masayi sacimda cok uzun ttum ondan oldu zaten zayifti sac tellerim kiriklar wardi aldirmam gereken .onlar kirildilar kendilerinden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…