• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım kaskatı,şekil veremiyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar yazıp duruorum ama bı yardım edın saçlarım cok kötü durumda :(
yıkanıyorum saçlarımı iice duruluorum havlula kurumaya bırakıorum ve kuruktan sora dipten
uca kadr tel tel oluo yanı nasıl anlatıyım bole jöle sürersinz kas katı olurya ole
napıcagımı bılemedım yardım edın çözüm bulalım şuna

pişmaniye gibi mi oluyo :(
bnmki de öyle ama yandığı için :(
çok kötü bişi :(

Bakmsana ne önereceğim. benim saçlarım zayıf telli ve çok kuru. ben geçen ay eczanelerde satılan organics denieln şampuan varya hani sadece bitkisel, otlardan yapılmış onu denemeye karar verdim ve gerçekten çok güzel bir sonuç elde ettim günlük banyo yapıyorum inan yumuşaktı ama bu pürüssüz bir yumuşaklık kattı ve elime artık kuruluktan pıtırcıklar gelmiyor elim kayıyor. dene bir hafta kullan göreceksin sonuç gayet iyi. fiyatı da 19 ytl. netten bak organics şampuan yaz. özelliklerini oku.

şampuan olarak doğal bişey kullanman ebrucncylnın dediği gibi iyi olur ancak, sertleşmesini çözeceğini sanmıyorum. bunun için schwarzkoph'un aisa serisinin 3 dakikada bakım yapan saç kremi var. yıkadıktan sonra suyunu iyice al bu kremi saç diplerine gelmeyecek şekilde tüm saçına yedir ve 3 dk sonra önce tara, sonra durula. sonuç elinden yağ gibi kayıp giden yumuşacık saçlar oluyor. eğer saçının bu durumu farklı bir sorundan kaynaklanmıyorsa, bu üründen memnun kalırsın.

aglamak ıstıorum dipten ucamı senınkılerde???

yok benim dökülme ve yıpranma sorunum vardı. ben onarıcı amaçla kullanmıştım, dökülmeyi kesmedi tabi tahmin edeceğin gibi ama yumuşaklığına hayran kalmıştım. saç taramasan bile olacak nerdeyse, elinle bile açılacak kadar güzel yapıyor. dene istersen bişey kaybetmezsin, çok pahalıda değil, kozmetiklerde 11 ytl idi ben son aldığımda...sonra dökülmeyi kesmedi diye bıraktım.

Benimde saçlarım çok kabarıyor yaa deli oluyorum valla:delphin: Ben hep krem sürüp düzleştiririm biraz da ondan sanırsamsırnaşık şey Neyse ben yumuşatmak için şöyle yapıyorum bunu yapınca krem sürmeme gerek kalmıyorr:sm_cool: saçını saç tipine uygun bi şampuanla yıka(benimki elseve ve memnunum:1closedeyes:) Sonra son durulama suyuna limon sık yarım limon yetiyor..bunu saçına dök o şapır şapır suyuda hafifçe havluyla al sonra öyle kurut :1closedeyes: Ben böyle yapıyorum gerçekten güzel oluyor hele bunu yaptktan sonra düzleştiriyorum çok güzel yumuşacık oluyor elektriklenmiyor dene bence:teselli:a.s.:enbuyukkk:

Canımm çok üzüldüm yaşadığın soruna :çok üzgünüm: Benim de önerebileceğim badem yağı. Şampuanının içine kat birazcık, 1 kapak kadar. Banyodan sonra da 2-3 damla eline damlat, sonra onu saçlarına yedirip havluya sar saçlarını kendi halinde kurusun. Ama çok kullanma, fazlası yarardan çok zarar verir, vıcık vıcık olur saçların. Umarım geçer problemin a.s.

Back