• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım kalın telli ve kuru

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
selam kızlar..
saçlarım kalın telli ve kuru
sizlerden krem tavsiyesi istiyorum
ben öyle evde bakım kürü falan uğraşamıyorum 2.'yi yapmadan sıkılıyorum
banyo yaparken kullanılacak krem değil
banyo sonrası ıslakken sürülüp hem taranmasına yardımcı olacak hem de yumuşatacak
böyle bir krem varsa bileniniz yazarsa sevinirim
şimdiden teşekkürler:54:

Yağlı briyantin öneririm. Benim saçık da çok kuru ve kalın telli, üstelik de saçma sapan kabaran bir saç, yağlı briyantin çok iyi geldi. Çok da ucuz birşey üstelik. Yalnız miktarını az tutun ve uçlardan başlayarak sürün, fazla kaçarsa, özellikle üst kısımlar kafanıza çok yapışabilir.

Son düzenleme:
Hobby benimki. Ama benim gittiğim markette bu marka olduğu için onu alıyorum. Değişmediyde kırmızı bir tüpte satılıyor, markanın altında Yağlı Briyantin yazıyor.

Yalnız şimdi dikkatimi çekti, "Düz Saçlara Özel" bölümüne yazmışsınız, benim saçlarım kıvırcık. Gerçi kıvırcıklığına bir etkisi yok, kuruluğuna ve kabarmasına iyi geliyor bu ürün.

evet canım saçlarım düz
bu briyantin kıvırcık saçlar icin sanırım ama yine de bakıcam ona belki olabilir
ilgilendiğin icin tsk ederim

sana iki ürün tavsiye edıyorum bırıncısı gliss pempe sıvı sprey , ikincisi avon bademli balsam naturals markasının... memnun kalacağına emınım.

gliss in ürünleri çokgüzel vewatsonsda yoğurtlu bakım serisi var benim de saçlarım kalın telli ver çok kuru ondan kullanıyorum yumuşacık yapıyo ve parlak görünüyo gercekten memnun kalırsn hem fiyatıda çok uygun al bi dene bnce

sana iki ürün tavsiye edıyorum bırıncısı gliss pempe sıvı sprey , ikincisi avon bademli balsam naturals markasının... memnun kalacağına emınım.

gliss in ürünleri çokgüzel vewatsonsda yoğurtlu bakım serisi var benim de saçlarım kalın telli ver çok kuru ondan kullanıyorum yumuşacık yapıyo ve parlak görünüyo gercekten memnun kalırsn hem fiyatıda çok uygun al bi dene bnce

arkadaşlar bu urunlerın fıyatları ne kadar acaba_?
ya bir de ben bu lorealın spreyı kullandım da bende pek fayda etmedi gibi glisste aynı olmasın

biri7 diğeri 5 tl.. eğer fazla para verebılırım dıyosan loreal profosyonel serum önerırırım 50tl

Back