Sıcaktan bunaldığım için uzun saçlarımı omuz hizasında kestirmek istedim.bugün kuaföre gittim istediğim modeli ayrıntılarıyla anlattım. omuz hizasında yanlardada incecik katlarım olsun istedim tamam dedi kuaför başladı kesmeye kestikçe kesti kestikçe kesti önlerin katları aldı başını gitti arkaya doğru kafamın yanlarında uzun saç kalmadı neredeyse saçım kısacık oldu aynı rüştüye benzedi saçlarımeve geldim hüngür hüngür ağlamaktan içim çıktı napıcam ben şimdi bu saçla sanki gerçek değil gibi geliyor.eve geldiğimden beri topluyorum anneme bile göstermedim okadar kötü. kadın keserkende uyarmıştım kısa oluyor diye düzeltiyorum düzeltiyorum dedi al düzeltti çok güzel oldu:95:
toplarsınız olmaz mı? hem zamanla seversiniz bile resmini koysanız belki moral verecek yorumlar olur.bu arada yıllar önce bende İlhan mansız modeli kullanmıştım çokta güzeldi.bence dert etmeyin kesilen saç daha sağlıkla uzar.olmadı kür yaparsınız.
toplarsınız olmaz mı? hem zamanla seversiniz bile resmini koysanız belki moral verecek yorumlar olur.bu arada yıllar önce bende İlhan mansız modeli kullanmıştım çokta güzeldi.bence dert etmeyin kesilen saç daha sağlıkla uzar.olmadı kür yaparsınız.
Başlığı görünce ilk önce güldüm ya ama benim başıma da geldi bu olay geçen yaz maalesef
Ama benimki hem kısa hem de şekilsizdi. Bazı parçaları uzun kalmış berbattı.Benim de çok moralim bozuldu ya ne güzel dalgalı uzun saçım vardı.Kadına uzunluğunu gösterdiğim halde yine omzumda kesti Zaten bi daha gitmedim o kuaföre. Bi de benim saçlarım çok çok yavaş uzuyo şuanda kısa yani 1 sene geçmesine rağmen ama alıştım ben uzun saça kıyasla çok kullanışlı. Açık sevmiyorsan topuz yap bazen ben hep öyle yaptım. Ama senin saçın çabuk uzuyorsa hiç dert etmene gerek yok
Ben de ilk gördüğümde çok güldüm başlığa canım, kaleci rüştünün kulakları çınladı
Ama durumunu biliyorum, benim de katla ilgili olmasa da kuaförde çok hoş olmayan şeyler yaşadım. Şu an saçlarımla ilgili şeyleri kendim yapıyorum, kesim ve topuz gibi. Çok klasik olacak ama saçın kökü sende, uzadıkça daha güvenilir bir yere gidip ara ara katlarını da düzelttirebilirsin