Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım istemediğim bir renk oldu ne yapmalıyım ?(resimli)

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
kızlar saclarımı bı ay once boyattım daha once hep çikolata rengıydi degışıklık yapayım acık tonlar denıyeyım ıstedım
kuafor koyu karamel yapalım dedı tamam dedım
ama ne koyu karameli kızıl kahve gıbı ıstemedıgım bı renk oldu ustelık boyaya kızl koyma sevmıyorum dedığim halde koymuş
şimdi ben ne yapıcam kuafore gtsem korkuyorum
evde boyamayı oğrenmek ıstıyorum artık yardım edın nolur.
şimdi ben ıkı kutu karamel yada balköpüğü boya alsam boyasam nasıl bı renk olur.
kızıllıklar var dıye tutmazmı.bı kere boyasam bı hafta sonra yıne boyasam aynı renge yınedemı tutmaz.
resımlerıde koyuyorum kızlarr dışarda ısıkta ve odada

şimdiden teşekkurler

Eklentiler

• $432307_226849364080830_100002673043570_402176_461281106_n.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $432307_226849364080830_100002673043570_402176_461281106_n-crop.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:

kuaförlere iyice kızmaya başladım bu koyu karamel olmaz bir kere aynen kızıllık ön planda bunlar sertifakayı bakkaldanmı alıyorlar

canım kızıl oldumu iş zor biraz önce biraz beyaz sabun yada zeytinyağlı sabunla akıtsan kötü durmuyor merak etmem ama karamelde değil şimdi sen bal köpüğü boyasan turuncu olur deneme bile kızılı kapatmak için koyu kahve deneyip sonra açma yöntemiyle bal köpüğünü elde edersin bu arada saçlar ne olur yaa üst üste boyamadan bakımını ihmal etme maske bakım yağları filan sık sık yap saç uçlarına gliserin yağlı su spreyle ben şimdilik ancak bu kadar önerebilirim renk konusunda daha bilgili arkadaşlar yazar inş.

evet sorma bıde kızıl koyma ıcıne dedım bu koymamaış halıyse demekkı bıde koysa ne olacaktı allah bılır
yanı şimdi boyarsam turuncumu olur hıç bılmıyorum ben boya ısınıde cahılım bu konuda bıraz.
açık kahveye boyasam kapanırmı sence
napıcam ben yaa sabunlarla ne kadar sureyle akıyorki usnırımde sımdı ben aylarca bekleyemem ki(

Üstüne ne renk boyanır bilmem ama çok güzel olmuş. Tam benim biraz zaman sonra boyamayı düşündüğüm tonda olmuş.
Çok beğendim.

sağol canm guzelmı olmuş
ama ben hepkoyu renktım kendımınde sıyah zaten sacım ben degısıklık yapayım ısterken böyle oldu
acık ıstıyorum bennn(((

kızlar nıye kımse yardımcı olmuyo bu rengın ustune hıçbı renk tutmazmı
bırılerı bısey soylesın lutfen palettenın acıcısı aarmı duzgun bu sacı acıpta boyasam

canım bak sen en iyisi saçını ilk önce kumrala boya bu küllüde olabilir yada kumral boyaya birazda küllü kumral katılabilir bu şekilde bi yap turunculuk gitsin açıcıyla açılcak kadar bi koyu saçın yok güzelim uzun saçlarını mahvetme derim ben sonra aradan zaman geçincede bal köpüğü boyarsın şimdi direk geçme olmazda zaten açıcısız kumral boya turunculuğu kapat daha sonrada bal köpüğü yaparsın palette 6.0 kumral boyayan tanıdıklarım var memnunlar çok güzel duruyo saçda idare ettirir seni 7 no ilede boyayabilirsin sanırım 7.1 di

canım kötü bir renk olmamış ama sen rahatsızsan tabiki de değiştir. açıcıyla açarsan saçların turuncumsu olur. açık bir renk elde etmek istiyorsan açıcıyla açıp sonra üzerine istediğin rengi boyaman lazım. karamel zaten kendin boyadığın zaman çok koyu bir renk tutuyor. yani tek boyayla olmaz. önce açıp sonra üstüne boyaman lazım. umarım istediğin gibi olur saçların. bende çok çektim kuaförlerden kendim boyuyorum diplerimi hep.

sağol canm cevap yazdıgın için
sımdı ben kumral boyıcam tek seferde oturur demı kAlmaz kızıllık
bı sure sonrada acık bı renge boyarsam kumralın ustune tutarmı dıyosun tutar dıyosan oyle yapabılırım

anladım canm acıcı dedıgın bu palettenın rofle setımı oluyo oda oryal gıbı yıpratıyomuki onunla actıktan sonra ıstedıgım renk tutarmı
kuaforler gercekten cok sınır bozucular emeklerımıze saclarımıza yazık yaa heveslenıyoruz renklere sonrada olmuyo ıste

canım çok az bir yıpranma oluyor ama saça göre değişir. röfle setide olur birde ultra açıcısı var palettenin istersen onu al. onu sürdüğün zaman turuncumsu oluyor saç. eğer bakırlık kızıllık istemiyorsan bal köpüğü yada karamel boyama çünkü ikisinin içinde de az da olsa bakır yansıma vardır. çok çok az ama. bende güzel duruyor ama tercih meselesi. kızıllık bakırlık istemezsen açtıktan sonra kumral boyarsın cnm.

anladım canım peki paletteyle actıktan sonra demet akalın rengı yapsam kumral-balköpüğü karıstırıp boyasam yınede kızıllık olurmu valla coksoruyorum kusura bakma ama anlamıyorum boya ıslerınden o yuzden
ben soyle acık bı renk ıstıyorum ama cok acık degıl cunku esmerım kızıl gıbı durmayan hos bı renkıstıyorum cokmu sey ıstıyorumkine 52:

canım aslında esmersen hafif ama çok hafif bakırlık olan bir renk yüzüne renk verebilir diye düşünüyorum. bal köpüğüyle kumralı karıştırabilirsin hoş olur canım. istersen içine çok az da karamel koy ama çok az. tek boya kullanmaktansa 2 3 boyayı karıştırmak daha güzel oluyor.

ayy canm cok tesekkur ederım sana cevapların için çıkmazdaydım çunku
sımdı son olarak bısey soyluyorum soyle yapıcam demi
paletteyle acıyorum kumralla balkopüğünü karıştırıyorum ve boyuyorum bu sekılde tutuyor demı guzzel oluyor
yoksa hiç acmadan bu sacın ustune kumralla balköpüğünü karıstırıp boyuyorum hangisii
ıkıncını yapsam tutmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…