Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarim istedigim gibi olmadi... ne yapmaliyim?

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Ben 26 yasima kadar hic bir boya/kimyasal islemi uygulamamistim o güzelim koyu kahverengi saclarima... uymaz olaydim kendine renk ver diyenlere.. yenilik lazim diyerek gittim kuaföre sacimi boyatayim dedim.. acikcasi renk konusunda emin degildim.. sari sari cizgiler var simdi sacimda brushlight/sombre tarzi yaptirdim.. ya sonuc accayip bisey oldu kendimi böyle kabul edemiyorum. Sarisin olan esmerler gibi hissediyorum beyaz tenli olsamda yakismadi uymadi bana.. herkes iyi gzl oldu diyor ama ben buna alisamadim

Nasil telafi edicem cok mutsuzum lütfen ama lütfen bi bildiginiz varsa söyleyin... yeniden baska kuaföre mi gitmeliyim bari o sari olan yerleri acik kahverengi yapsa.. yani kendi sacimdan 3 ton acik bi renge.. yoksa ayni kuaföre gidip koyulastirmali miyim sariyi ((

Foto at bakalım
Yemeği yemeden tadını anlayamadığımız gibi fotoyu görmeden kötü olmuş demek yanlış olur

Cilayla koyultabilirler, ilk ombre yaptırdığımdaki beni anlatıyosunuz cilayla koyulaştırmıştım ben 2 3 ayda bi cila attırınca sarıya dönmüyo 30 lira bişey cilada hem içinize sinmiş olur

Canım foto at bakalım ama ilk kez değişiklik yapıyorsan radikal gelir biraz kullan gözün alışacak senelerdir rofle yaptiriyorum ilk yaptırdığımda allahim bu ne demistim kumral saca sonra daha sarı Daha sari... sarı zaten hasta lik gibi bişey:) biraz kullan gözün alışacak bak gor

Beğenmedinse aynı kuaföre gidip düzeltmesini iste bence. Ben böyle istememiştim hoşuma gitmedi dersen düzeltirler. Zamanında çok yaşadım bu sorunu bende hep bu şekilde halletrirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…