- 11 Aralık 2022
- 6
- -19
- 6
- 31
- Konu Sahibi benimtatlikuzum
-
Çok stres yaptım. Yenemiyorum çok uzuluyorum .Kazıtmanın çözüm olacağını hiç sanmıyorum. Cildiyeye gittiniz mi? Psikolojik de olabiliyormuş hatta antidepresan kullananlar varmış saç dökülmesi için.
Çok stres yaptım. Yenemiyorum çok uzuluyorum .
Gittim minoksil verdiler ama pek faydasi yok gibiErkek tipi saç dökülmesi olabilir, bende de var tepem açıldı. Burada önemli olan kalan saçları saglamlastirmak. Yapmadığım şey kalmadı.
İlk önce uzman bir cildiye doktoruna gidin teşhis koysun, çözümü o zaman düşünürsünüz.
O spreyi ömür boyu kullanmak gerekiyor, bırakıldığı an daha fazla dökülmeye sebep oluyor. Demek ki dediğim gibi erkek tipi saç dökülmeniz var.Gittim minoksil verdiler ama pek faydasi yok gibi
Merhaba benim de çok dökülüyor kerozan kullandım uzun bir süre, sonra fayda etmedi şimdi ACE Plus selenyum aldım bakalım etkisi nasıl olurArkadaşlar bana yardım edin. Saçlarım son 1 yıldır çok döküldü ve azıcık kaldı. Psikolojim çok bozuldu hep ağlıyorum. Saçlarımı kazitsam sorun geçer mi? Kazitanlar var mı? Var ise yazabilirler mi? Vitamin değerlerim normal herşey normal.varmi başına gelen?
GeçmezArkadaşlar bana yardım edin. Saçlarım son 1 yıldır çok döküldü ve azıcık kaldı. Psikolojim çok bozuldu hep ağlıyorum. Saçlarımı kazitsam sorun geçer mi? Kazitanlar var mı? Var ise yazabilirler mi? Vitamin değerlerim normal herşey normal.varmi başına gelen?
Merhabalar etkisi olur mu bilmiyorum ama ben hem içten hem dıştan e vit ve multivit kullanmaya başlayınca dokulmem büyük oranda azaldı , eczacı bı arkadasim önermişti,çok kuru ciltlerde vs de dökülmeler oluyor önce cildini canlandırmalisin demişti,oylelikle başladım ,orta sıcaklıkta su ile yıkadım, yeme düzenini değiştirdim mide rhaatsizliklarim vardı sebze agrilikli beslenmeye başladım yağ oranını azalttım tuz kullanimini azalttım ,kimyasallardansa saçımı taramak için doğal yağlar kullandım ttali badem yağı vs gibi epey toparladı belki etkisi olur ,yaşam biçimi çok etkiliyor deneseniz bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?