Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım için ne yapmalıyım..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Melek Pembeli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
764
1.732
Merhaba kızlarrr.
Saçlarım tararken kopuyor genelde.. Saçlarımda elimi gezdirince de saç geliyor
Dökülüyor yani. Güçsüz kökü..
Saçımın ön kısmında yani alından itibaren başlayan kısımlar kel gibi açıklık var yani orada bebe tüyleri var derim gözüküyor..
Saçlarım ince telli ve eskisi kadar gür değil.
Saçlarım zayıfladı resmen.
Boya yok saçımda..
Kepeklenme sorunumda var.
Saçlarım için mükemmel bir bakım yapmak istiyorum.. Ama neyy?

Bu aralar bıttım sabunu kullanıyorum saçlarıma... Dökülmeye iyi dedi aktar..

Yani şöyle parlasın güçlensin kopmayan kepeklenmeyen bir saçım olsun istiyorum. Ne yapayım? Bir bakım öneriniz varmı?

Saçlarımla uğraşmayı bıraktığımda güçlendiler. Bazen üst üste bakım ürünü kullanmak da saçı yoruyor. Ayda bir minik minik kestiriyorum önceden argan yağı kullanırdım şimdi onu da bıraktım. Baya düzeldi benimkiler uzamıyordu hiç.

Cnm benim bir tanıdığım da aynı senin gibiydi doktora gitti vitaminlere başladı sonra düzeldi, şimdi yeni saçları cıkmış, bence git bir test yaptır

Cnm benim bir tanıdığım da aynı senin gibiydi doktora gitti vitaminlere başladı sonra düzeldi, şimdi yeni saçları cıkmış, bence git bir test yaptır
Hiç aklıma gelmemişti bu.. Hangi bölüme gidicem ki? Yada genel cerraha gidip kan sonuçlarıma mı bakıtıcam?

A101 saç bakım yağı var haftada bir yapabirsiniz birde temiz içerikli şampuan kullanın sürekli bittim sabunuyla yikamiyorsaniz eğer
Bundan sonra şampuan değilde bıttım sabunu gibi farklı çeşitteki doğal sabunlar kullanmak istiyorum. Şampuanların içeriği kötü diye düşünüyorum..

Dediğiniz bakım yağına bakacağım teşekkür ederim.

Hiç aklıma gelmemişti bu.. Hangi bölüme gidicem ki? Yada genel cerraha gidip kan sonuçlarıma mı bakıtıcam?
Sanırsam dahiliye doktoruna gitmişti cnm , onda da ön tarafta açılma vardı, damla vitaminler verdi ekmeğe damlatıp o şekilde kullanıyordu, ama faydası baya olmuştu, saçlarının çıktığını bizzat bana göstermişti , kan değerlerine baktır muhakkak

dax supergo diye bir ürün var biraz pahalı ama düzenli kullanımda müthiş faydalı bir ürün. benim saçım boyadan yanmıştı ve lastik gibi kopuyordu ve küsmüş uzamıyordu

Ben bıttım sabunu kullandım çok kurutuyor saçı ve cildi.Keçe gibi oluyor. Ayrica saçın sarı tonlarda boyaliysa cok açıyor rengini.Biraktim kullanmayı evde duruyo öyle sabun kalıpları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…