• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım için fikirlerinize ihtiyacım varr

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dasilvadido

NoŞugar:)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
3.610
23
358
40
Arkadaşlar selam,
muhtelif başlıklarda zavallı saçlarımın durumunu zaman zaman paylaşmıştım.
saçlarım omuz hizasında fakat üstüste oryalle açılmaktan baya bi yandı:1no2: yaklaşık 3 ay oluyo dipleri yanık değil ama uçları iğrenç fön çekince bööle tutam tutam havalanıp şemsiye gibi oluyorum. mecburen günlük hayatta sürekli topuz geziyorum.
şimdiii Allah nasip ederse 18 inde sözleniyorum.
söz den önce saçlarımı güselce kısaltsam mıı ( bana kısa saç yakışıyo:ecrin_bebek: )
ya da beklesem de söz günü topuz mopuz ya da uçlarından azcık kestirip fön mü çektirsem
karar veremedim bi akıl verinn lutfennn:utangac:

canım bence kestirme yada sadece uçlarından aldır eğer kısa kestirirsen pişman olabilirsin ben oldum benimde aynı şekildeydi saçlarım ki kısa kestirdiğim halde hala uçlarında yanıklar var ve lastik gibi uçları şuan uzasın diye neler yapıyorum allahtan uzuyor çabuk...yani kısa saçın bakımı çok zor sürekli şekillendirmek lazım..

söz gününe kadar bekle topuz fön filan yapılsın sonra uçlarından kestir yakışıyorsa da kısa kesimler kullanabilirsin sözden sonra

ben de kestirme diyenlerdenim soz gunu uclarindan aldirip topuz yaptirirsin ama kisa kestirirsen pisman olabilirsin..

hımm haklısınız kızlar yaa.
bu kısa saç da öyle bi sinir bişey ki, şimdi belki istediğim gibi şekil almaz falan, kıyafetim de abiye biraz ööle kelaynak gibi kalmıyım sonra:1ninca:

Back