• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım için fikir verebilirmisiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hostessbus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
142
2
66
Ya kızlar benim saçlarımın arkası kısa yanları uzun.. Şimdi ensemde uzadı iyice yani toplayabiliyorum saçlarımı. Önümde perçemlerim var. Eski sevgilimle barışmak üzere olduğumu daha önce uzun uzun başka bir başlık altnda yazmıştım. Geçen gün saçlarımı topladığımda gördü beni çok yakışmış dedi.. Acaba saçlarımı düz kestirip uzatsam mı ne yapsam bilemedim kararsız kaldım.. 3 senedir de kısa kullanıyorum artık bir değişiklik istiyorum ama bu model de çok yakışıyor bana.. Bir fikir verin bana..:26:

Son düzenleme:
yaaa kızlar benimle ilgilenin hadi çok kararsızım yaa yarın da kuaföre gitcem :26:

kuzum eski sevgilin seni saçın topluyken gördü sanırım ben buradan şunu çıkardım demek ki yüzün açık halini sevmiş bence saçlarını kısacık kestir yüzün ortaya çıkar göreceksin eski sevgilin artık senin yeni sevgilin olacak aynı şey bizamanlar benimde başıma gelmişti oradan biliyorum bu tabii ki benim nacizane fikrim denemesi sana kalmış kuzum :))

Back