kızlar ben 4 senedir kızıl saçlıyım sıkıldım artık sarı saç çok hoşuma gidiyo kuaföre gitsem açıcıyla sacımı yakar zaten saçlarım yıpranık iyice mahvolur.evde kendim boyasam bi kaç seferde hiç değil kumral olmak istiyorm kızıl kapansında sarıyı daha sonraya düşünürüm kızıldan nasıl kurtulcam ben yardım edin lütfen akıtmak için bi yol var mı bilmiyorumkismile
bide sarı tonları bana yakısır mı onu da bilmiyorum kızlar her türlü fikre açığım eyvahedigeldismile
saçım koyu kızıldı resimlerden biri öyle diger iki resimde son halim 1 ay önce boyadım bakır kızılı aktı biraz
yalnız bence sen bu saça hiç dokunma ya ciddiyim bak resimde gördüğüm kadarıyla zaten saçın kızıl yüzünden yıpranmış baya sarı yaparsan bide üstüne kaybedersin saçlarını yanarlar yani kesmek zorunda kalırsın bence hiç kendi yönteminle kumrala falan dönmeye çalışıcağına bırak saçın uzasın ve kendi doğal rengine dönsün öyle sarıyı dene benim fikrim
benim saclarımda senin gibi kızıldı.saclarımı kendim acmaya kalkıstım ama yaktım sac acıcı oksidasyon mahvediyor..................kuaförde tamamen halletti sacımı..............bu kızılı acmak cok zor...........sen cok iyi bir kuaföre git...sacını boyat sarıya ama asla kendin sarı yapcan diye saclarını öldürmeeeeeeeeee
sarıyı şimdilik düşünme bence ama birkaç kez üst üste küllü kumrala boyarsan kızıllığı kapatabilirsin ama ancak koyu bir kumral olur. yoksa dipten çıkanlar daha farklı renk olur. koyu küllü kumrala boya daha sonra bakım falan da yaparsın. sonra da kuaförde sık röfle yaptırarak istediğin renge kavuşursun.
lolalucy'ye katılıyorum..önce kızıldan kurtulmak istiyorsan bikaç kez üstüste küllü kumral boyamalısın..sarıyı daha soora düşünürsün..çünkü bu saçı kuaförde bile açtırmak istesen açık bakır tonlarında açılacak, üstüne boyanan sarı devamlı akıcak ve saçın yine bakırımsı olucak..devamlı boya tazeletmen gerekicek ki saçların zaten yıpranmışsa bunu hiç önermiyorum canım...