Saç Kesim Şekilleri saçlarım için cesarete ihtiyacım var

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bence çok az kestir biraz kat verdir bir de rengini değiştir o da değişiklik sonuçta..çok fazla kestiririsen pişman olcaksın bence uzun saçlı kızları görünce benim de saçlarım eskiden belime geliyordu diyeceksin

Bu yazı resmen yarama tuz bastı benimde saçlarım neredeyse belime kadardı ama çok yıpranmıştı.Bir dönem kestiriyim mi kestirmiyim mi diye düşünürken aldım makası verdim anneme tam şuraya kadar kes dedim (omuzuma kadar).Annemde eminmisin bak kesiyom kes derken gitti.Ve tepkim aynen şu oldu aldım saçımı ağlaya ağlaya öptüm çok pişmanım.Neyse 7 ay geçti birazda olsa uzadı

Değişiklik iyidir ama makul ölçülerde... Sırf başkaları istiyor diye ben ne saçımı keserim ne rengi ile oynarıım, ben istiyorsam başka tabii...

benim saçlarım belimdeydi erkek arkadaşımın ısrarı üzerine kestirdim hatta bildiğin ensemdeydi öyle kestirdim düşün yani. kuaförden çıkınca çok ağlamıştım ani şok hiç alışmamıştım çünkü.. o da kestir dediiğine pişman oldu ama sonra çok beğendim özellikle banyoda yıkaması çok kolay bakımı çok rahat.. ve uzun zaman sonra saçlarımın diplerinde rüzgarı hissettim. saçlarım çok gürde rüzgarda işlemiyor şuan uzatıyorum yine kestirsem mi diyede düşünmüyor değilim hani .. sana verebileceğim tavsiye gözün alışsın yani çok kısa kestirme benim gibi birden omuzlarda bir katlı kesim yaptırabilirsin ya da şu önü uzun arkası kısa onuda yaptırmıştım ben o da çok güzel oluyor

Ben ettim siz etmeyin

Amacım kırmak değil de bence modeli modern durmadığı için kestir diyorlar. Yani havalı şekiller vermeyip fönlemeyip bağlayıp çıkıyorsanız gündelikçi gibi afedersiniz ondan söylüyorlardır. Modelini değiştirin önce. Duruma göre yaparsınız yapacaksanız.

Bennn :) Saçım belime geliyordu ve bir anda karar verdim ve çok kısa kestirdim.Hatta baya kısa :) Kuaförde bulunan müşterilerden birisi yanıma oturup kestirmemem için ikna etmeye bile çalıştı Boşandın mı okulun mu uzadı bunalıma mı girdin falan baya soru yağmuruna tutmuştu Yaza düğünüm olacağı için uzatıyorum.Şimdi omzumda :) Değişiklik istiyorsan ve pişman olmam diyorsan kestir sonuçta kökü sende.

uzun sac cok guzel,fakat uzun zamandir kullandiysan bence radikal bi degisiklik muhtesem olacaktir..koku sende..dusunme bile..bakimi super..modern..kestir gitsin..

illa kestirmek istiyorsan uçlarından azacık kestir.bende kıyamazdım saçlarıma ki şuanda öyle bir durumdayım.kestirmek istiyorum ama birtürlü karar veremiyorum.uçlarıda sürekli düzleştirici kullandığımdan mahvoldu o yüzden mecburum kesmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…