Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk de saçlarını kestirmeye ikna edilmek istiyorsun..bence pişman olursun..bir başladınmı kestirmeye arkasından boyalar gelecek..kuaför şu renge boyayalım çok yakışır..olmadı beğenmeyeceksin başka renk isteyeceksin..uzar gider bu..kuaförler ve boya üretenleri zengin edeceksin..Kızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize
Benim de saçlarım çok uzun zamandır çok uzundu. Bebeğim doğduktan sonra uğraşmak istemedim saçımla vakit açısından. Kestirdim ve pişmanım:) :)Kızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize
ay Allahaşkına kestir.Saçımı kestirdikten sonra ben kezban gıbı nasıl dolaşmısım dıyorum.Kızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize