Saç Kesim Şekilleri saçlarım için cesarete ihtiyacım var

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Çıt çıt al kestirdiğinde beğenmezsen akşamına takar ööle idare edersin uzayana kadar. Ben ööle yaptım saçımı kestirdiğimden kimsenin haberi yok :)

Cok acik soyleyecegim bele kadar gelen sac ne kadar bakimli ve saglikli olursa olsun bana itici geliyor. Bu arada uzun saci severim ben bakimli ve guzelse ama asla oyle lepiska gibi upuzun olmamali kurek kemikleri ve hemen alti cok ideal boy. O yuzden bence yine uzun ama daha modern olabilecek bir boyda kestirin.

Ben kisin sirtimdaki saclarimi kut kestirdim pismanligimi anlatacak kelime yok. Sinameki kuru, turp suyu bilmemne yagi diye sacima her halti suruyorum hala omzuma gelmediler.

Niye kesmeni istiyorlar? Artik uzunluktan cok fazla modele girmedigi icin mi? Yoksa kendin ugrasmadigin icin hep ayni modeli kullandigin icin mi?

Kisa saci bende ara ara ozluyorum, saclarim upuzundur, kestirmeye kesinlikle kiyamam. Hos zaten esim saclarimi seviyor oda istemiyor kesmemi :)

tamamini kestirme ama ne bilim, kahkul filan kestir? Birazda boydan aldir biraz farkli kullan? Illa birden bire kisacik olmak zorunda degilya?

Eğer uzun saç seviyorsan hiç tavsiye etmem kestirmeni. Benimde belimdeydi saçlarım aslında uçlarını kendim keserdim ama bi salaklık ettim kuaföre gittim şimdi göğüs hizamda :KK43: ve nasıl çabuk uzatırım diye düşünüyorum çok pişmanım çok.

Cok pismn olursun. Ayni hatayi bende yaptim ama cok pisman oldum.bide saclarini kusturursun uzamaz oyle sayar yerinde.benim oyle oldu cunku. Hala istedigim gibi degil.2007 den beri ugrasiyorum eskisi gibi olmadi

benimkiler çok uzundu arık bıkmıştım kestirdim 6 ay önce falan. Oh be dünya varmış çok rahat gerçekten taraması bile çok kolay :KK70:

Kızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize:-)
kk de saçlarını kestirmeye ikna edilmek istiyorsun..bence pişman olursun..bir başladınmı kestirmeye arkasından boyalar gelecek..kuaför şu renge boyayalım çok yakışır..olmadı beğenmeyeceksin başka renk isteyeceksin..uzar gider bu..kuaförler ve boya üretenleri zengin edeceksin..
bende saçlarımla çok oynarım ama hep upuzun saçlarım olsun istemişimdim..içinde beyazlarda olsa doğal renginde ve belden aşağı uzun..
çok oynadığım için zaman zaman oriyel mereti ile yakıp kavurdum.. bir gün içinde rengini beğenmeyip 3 kez boyadığım oldu..kurudu koptu kısacık kestirdim..bu bir değil çoook tekrarladım bunu..
ama şu an omuzlarımda oriyelsiz ama koyu kahve boyalı..şeytan dürtüyor beni arada bir kısa kestir oriyelle aç küllü sarıya boya diye..
yani eskilere tekrar döneceğim..sonrada avuç kadar parayı çabuk uzatan şampuanlara kremlere maskelere bakım yağlarına yatıracağım sürekli..
sonra o şeytanı kafamdan atıp rahat dur diyorum kendime şimdi sadece yıkayıp çıktığım saçlarım var fönle bile kurutmuyorum krem bile kullanmıyorum..çünkü oynamıyorum epeydir..beyazlardan dolayı boya var saçımda doğal rengind 2 ayda bir dip boya yapıyorum kendim o kadar..boyayı uçlara değdirmiyorum kurumasın saç diye..anlayacağın rahat kafam..

benim saçlarım bayağı uzamıştı geçen sene.
bi an bunalım geldi (çünkü her gün yıkamam gerekiyor) uçları da çok inceliyor uzadıkça.
kısacık bob model kestirdim yazın o sıcağında bi iyi geldi ki :)
ama 2-3 ay sonra uzasın artıkkk demeye başladım. hala da omuz hizasına yeni geldi 8 ayda.
ama şimdi düşününce kısa saçı da severek kullandım.
bence değişiklik iyidir :KK66:

sen bu halinden memnunsan kimsenin yorumunu ciddiye alma bence.Benim yüz şeklime kısa da uzunda gidiyor ama ben uzundan yanayım her zaman

Kızlar merhaba, dert değil bu belki ama fikirlerinize ihtiyacım var, çocukluğumdan beri hep uzun saçlarım, çevremdeki herkes eşim de dahil saçlarını kestir artık diyor bana, aslında bazen ben de istiyorum ama saçlarımi kestirirsem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok alıştım uzun saça, cesaret edip uzun saçlarını kestiren ve iyi ki yapmışım diyen var mi aranızda, sanırım ikna edilmeye ihtiyacım var, mutlu bir gün diliyorum hepinize:-)
Benim de saçlarım çok uzun zamandır çok uzundu. Bebeğim doğduktan sonra uğraşmak istemedim saçımla vakit açısından. Kestirdim ve pişmanım:) :)

uzun saclarim vardi kestirdim ama ne kesmek belime kadar gelen saclari bob seklinde kestirdim, kuaförüm bile kac defa sormustu eminmisin diye...ay 1 hafta sonra bende jeton düstü ne pisman olmustum ay aglamistim hatta , :)) tamm kullanmasi cok rahat ama benim icin önemli olan rahati degil güzelligi:) sana tavsiyem önleri kat kestir bagladiginda kisa model tarzi verebilirsin bilmem anlatabildim ve genelde cogu kisi pisman oluyor

kökü sende dimi saçlarının??sorun yok ozaman...değişiklik iyidir..

ay Allahaşkına kestir.Saçımı kestirdikten sonra ben kezban gıbı nasıl dolaşmısım dıyorum.

Saçların kolay uzuyosa kestir. Benim uzun kestirdiğim zamanlar hiç pişman olmuyorum çünkü yıkaması taraması kuruması o kadar kolay oluyo ki bak yazarken bile o rahatlık aklıma gelince kestiresim geldi benimde:KK45:

Fotodaki sensen...Saçlarını dekoltene yanı yakanın başladığı yere kadar kestirebilirsin.Bana göre bu boy da uzundur.
Bir denemiş olursun.Yıkaması kurutması,şekillendirmesi filan çok farkettirir.Bakarsın hoşuna gider,eşinin istediği gibi azıcık daha kısaltırsın.

hiç uzun saç kullanamadım..
beni de uzun saç fikri basıyor :KK70::KK70::KK70:

Saç kesimi kişinin uzun ya da kısa saç sevmesi, rahat kullanıp kullanamaması...

Ya da sırf değişiklik istiyorsunuz diye yapılmamalı.

Herkesin yüz ve vücut tipi farklı.

Kısa boylu kızlarımız bellerine kadar saç uzatınca boyları daha da kısacık kalıyor.

Veya yuvarlak yüzlü bir kadın kahküllü bir küt kesimle iyice tombul görünüyor.

Ne çevrenizden gelen eleştirileri ne de yorumlarımızı...

Sizin yüz ve vücut tipiniz neye müsaitse onu dikkate alın.

Üniversiteden itibaren her rengi denedim, uzun saç merakıyla at kuyruklu gezdim.

Ne zamanki cilt tonuma uygun renk, yüz tipime uygun kesim yaptırdım...

Bambaşka biri oldum resmen, eskiden her değişikliğe "önceki dali daha iyiydi" diyenler çıkardı.

Ama son halinde kimse eskisini aramadı ve "hiç yadırgamadık sanki hep böyleydin" dediler.

Olması gereken de bu, sizi en iyi yansıtan size en çok yakışandır. :KK51:

saçlarım için cesarete ihtiyacım yazıyo ben onu saçlarım için kerastase ihtiyacım var diye okuyorum :)
E gün sonu normal beynim sulaşmış anlaşılan.

Birden bire kestirme alıştıra alıştıra kestir derim.

Hepinize ayrı ayrı tesekkurler sanırım bazılarınizin dediği gibi yavaş yavaş kestircem, yaa bu önemli bişey değil tabi gorunurde millette ne dertler var aslında benim de tabi ki baska dertlerim var ama sacimiz bizim en önemli aksesuarimiz kızlar yaa, dert oluyo bazen napalim iste:-)

X