• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saclarım için bana fikir verilmisiniz ... :)

ezgis41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
20
0
36
Edirne
selam kızlar
benm saçlarımı kahve kızıl gibi bi renki kzıllıktan sıkıldıım için kuaföre gidip actırdım organik bi boya ile daha sonrada açık kumaral orta kumral arası bi renke boyattım ilk başlarda saçlarıma zarar wermediği için çok memnundum ama zamanla bakırlıklar çıkamaya başladı gibi şimdi napsam bilmiorum ben bakırlıkatn kurtulmak istiyorum sadece bi daha aynı renge boyatsam yada kuaföre boyatsam bakırlık gider mi acaba ?
saçlarımın rengi $SAM_4855.jpg $SAM_4850.jpg 1. resmim gün ışıgında flash la çekildi 2 resim flashsız

yine aynı renge boyatırsan bir süre sonra yine akacak ve altından bakırlıklar çıkacaktır canım..:44:
geçici çözüm olur ama bir süre daha bu kumral tonu kullanmış olursun.. tamamen kapatmanın yolu doğal rengine boyatmak :54:

aslinda guzel saclarin var canim bi bilene sorsan daha iyi olur kuafore git o sana biseyler onerir iyi gunler canim

aynı işlemi bende kızıl saçlarıma yaptım bende bi sorun olmadı baya küllü boyadılar ilk sefer ve bi süre sora yeşil oldu çok fenayydı.genelde bakırlığı almak için fln küllü boyuyolar die biliyorum ben.

Back