Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım için acil yardımm :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

efulii_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
9
2
Yardımınızı istiyorumm. Saçlarım uzun fakat sürekli düzleştirici falan kullandığım için bide bi ay önce falan ombre yaptırdım, uçları kurudu lastik gibi oldu. Nemledirmek için çok maske denedim. Lorealin komple onarım maskelerini denedim en son fayda etmedi. Yapabiliceğim önericeğiniz bi maske var mı doğal

Bence uçlar lastik gibi olduysa kestirmekten başka çare olmuyor ne yazıkki ama nemlendirmek için hindistancevizi yağını önerebilirim

Badem yağı falan kullanıyorum ben. Banyodan sonra da kuaförde satılan yağlardan sürüyorum düzleştirince saçımı

Canim oncelikle uclarindan biraz kestirsen iyi olur. Ben de bunlari yasadim o yuzden sana bodyshopun hindistancevizli sac bakim yagi ve selective protec sac maskesini oneriyirum cok etkili gercekten

benim saçlarım da aynen öyle, ben kendim siyahtan bakıra açtım saçlarımı hem çok az yıprandı, hemde uçlarına gliss ultimate repair kullanıyorum banyodan çıktıktan sonra biraz uçlarına sıkıyorum hiç birşey kalmıyor tam anlamıyla mucize bence, bana biraz tuzlu geliyor fiyatı 20 tl bişey ama işte bakım mecbur alıyorum tavsiye ediyorum. resmini de atayım da :)

Eklentiler

• indir.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 47

çok teşekkürler artık son çare bunu deniycem olmazsa kestiricem malesef .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…