Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım için acil önerileriniz kızlar:/

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
Kızlar saçım normalde şuankinin üç katıdır. Yani bundan seneler önce. (Hani hep böyle değildi demek istiyorum. Yapı olarak bundan kat kat gürdü standardın üstünde olmasa da)

Şuan o kadar cansız o kadae seyrek ki. Dibi gözüküyo. Yıkandığı zaman iyi hoş ama ertesi gün sönünce eyvah. Yapışıyo kafama. Hep bi yağlıymış da yapışmış gibi.

Gürleştirmek eski haline döndürmek tellerini kalınlaştırmak için önerileriniz neler..

Yağlı karışımlar ensemden akıp gidiyo ben mi beceremiyorum ya yoksa çok mu sürüyorum bilmiyorum.

Yağlı kürlerden solgar biotine kadar her şeyi okudum ama aklıma kalmadı tabi onca zaman geçti.

Rica etsem fayda gördüklerinizi yazar mısınız artılarıyla eksileriyle.. Saç benim için çok önemli üzülüyorum demeyeyim de iyi görünmesini çok isterim.

Özellikle kulak üstü şakak yakını mı diyeyim ne diyeyim oralardan dökülme çok. Alnımda seyrelme var bariz dibi görünüyo saçı kaldırınca.

Bişeyler yazın lütfen

Sana önerilerim bende bayadır saçlar ile uğraşıyorum.
Erkek tipi dökülme önerim,
karanfil yağını şampuanına katabilirsin,yada ısırgan otu ile saçlarını yıka.Yada argan ,emu yağı ile haftada maske yap.
Bunların yanında haftada 2,3 kere yeşil çay iç canım.Sonra bana dua edersin.Bunlar işe yaramazsa minoxile bulaşma kesinlikle %1-2 lik miracle losyon hazırla onu uygula dökülme arttığında.Saçlar cidden kötü dökülmesi ama bakıyorum birçok insanda saç sorunu var yediklerimizden mi stresden mi nedir ?

Hepsi canım benim.

Şampuanlar kimyasal deposu.. Besinler kimyasal deposu. Eskilerin saçı yaşlanınca bile bilek kalınlığında örgü..

Yeşil çay şu sallamalar işe yarar mı yoksa onun da aktardan gerçeği vs var mı.

valla annemin saçına bakıyorum sünger gibi.bu yediğimiz gıdadan tutunda her şeyde hile var. yeşil çay aktardan da alsan sallamada alsan aynı gıdamüh olarak biliyorum farketmez hangisi ekonomikse onu al faydası olur hem terapi gibi gelir.Dediğin gibi cnm şampuanlar kimyasal en iyisi beb şampuanı kullanmak.

Bakalm canım tavsiyelerine uyucam. Yazarım gelişmeleri:) teşekkür ederimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…