Canım makineyle alakalı. bi sabah git bi teknosaya . saçına tutam tutam remington babyliss denet .
Tüm gün gez bakalım :)
Sonra kararını verirsin.
dalgalı saçlarım var dalgaları çok kaırşık olduğu için normal kullanmak hoşuma gitmiyor
her sabah saçlarımı o kadar emek verip dümdüz yapıyorum dışarıya çıkıyorum 5 dk sonra rezalet bi halde bozulup kabarıyolar sabah 6 gibi flan evden çıktığımdan nemden olduğumu düşünüyorum artık sprey sıkıyorum yine bozuluyor düzleştirmeden önce düzleştirici köpük kulanıyorum yine bozuluyor çıldırıyoruuumm
sen o kadar emek ver dümdüz yap dışarda 5 dkda bozulsun bütün emekler çöpe :-/ çıldırmak üzereyim bunaldım bi çözümünü bilen varmı lütfenn ??
umarım yardımcı olursunuz ben kafaı yemeden önce öptüm kızlar :-*
bu arada babyliss bütün teknosalarda var mıdır?
ben düzleştiriciyle düzleştirirken aynı sorunu yaşıyodum
sonra kuaförden fön mak. getittriedm kendim fön çekiorum düzleştiriciden çok çok daha dayanıklı
yapabilceğine inanıosan al
bnde senin gibiym saçlarım dalgalı ve nemde hemen bozuluyolar çözümü böyle buldum
Genellikle teknosa bimeks vs babyliss ve remington getirir . Yani biri yoksa diğeri vardır .
Maşam babyliss düzleştiricim remington saçım hiç kırılmıyor. yanmıyor .
Braundan Philipsden dan uzak durun derim.
Kullandım ikisinide .. Philipsin saçımı yaktığı yerleri daha tam iyileştiremedim...
Braun düzleştiricimde saçım sağa sola dönerdi bozulurdu. :)
Buda bi, yöntem ama benim sçaım kuaför fönüyle düzleştiriciden daha çok hasar görüyor.. Uçları kuruyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?