Saç Kesim Şekilleri Saçlarım hemen bozuluyor artık bunaldım yardım edin Lütfen!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mnb1995

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
19
0
36
İzmir
dalgalı saçlarım var dalgaları çok kaırşık olduğu için normal kullanmak hoşuma gitmiyor
her sabah saçlarımı o kadar emek verip dümdüz yapıyorum dışarıya çıkıyorum 5 dk sonra rezalet bi halde bozulup kabarıyolar sabah 6 gibi flan evden çıktığımdan nemden olduğumu düşünüyorum artık sprey sıkıyorum yine bozuluyor düzleştirmeden önce düzleştirici köpük kulanıyorum yine bozuluyor çıldırıyoruuumm
sen o kadar emek ver dümdüz yap dışarda 5 dkda bozulsun bütün emekler çöpe :-/ çıldırmak üzereyim bunaldım bi çözümünü bilen varmı lütfenn ??

umarım yardımcı olursunuz ben kafaı yemeden önce öptüm kızlar :-*

benim saçlarım kıvırcı bende aynı dertten muzdaribim henüz bir çözüm bulabilmiş degilim canım umarım biri bir çözüm bulmuşturda bizimle paylaşır ..

Saç düzleştirici serumlar var fönden önce.Bildiğim kadarıyla loreal ya da keratese'inkiler işe yarıyor.İsterseniz bunu bir araştırın.Bir de kendi deneyimlerimden bir tavsiye,kesinlikle nemli ya da ıslak saça çekmeye çalışmayın fönü tamamen kurutun öyle çekin.Hatta zamanınız varsa kendi kendine kurusun.Bir de ben Braunun satin+hair saç düzleştiricisinden çok memnunum bir mağazaya gidip deneyin olmazsa belki faydasını görürsünüz.

Düzleştiriciden diye düşünüp yeni almıştıum phılıps hp8350 gayet güzel bi düzleştirici braun satin vardı bendede pek memnun değildim. serumlara bakıcam tatlım teşekkür ederim bu arada

benimde dalgalı 6 ay öncesine kadar hiç bir şey yapmayınca aslan yelesi olurdu. sonra pantene mükemmel bukleleri saçım kuruyken bol bol sürüyorum ama her tarafına şekil vermeme de gerek yok sadece yediriyorum 5 dk sonra kuruyo bi daha da kabamıyo ayrıca dalgalarım karışık demişsin benimde öyle ve ben çok seviyorum daha doğal.

Ya diğer konudada dedim. Bu kullanılan ürünlede alakalı bir şey. Birde kullanılan derece ile alakalı . çok kalın telli ve gür bir saçı açmak için 170 c yeterlidir ama kalıcı olmaz ki.
Hangi düzleştiriciyi kullanıyorsun canım sen ? . Birde kuaförde fönlendiğindede aynı şey oluyor mu ?

phılıps pro xL kullanıyorum canım fön çekildiğindewde hemen bozuluyo saçlarım bu düzleştiriciyle öğlen yapsam bozulmaz ama sabah dışarı çıkınca kabarıyo dalgalanıyo çok kötü oluyo ben nemle alakalı diye düşünüyodum ama bilmiyorum artık

Canım makineyle alakalı. bi sabah git bi teknosaya . saçına tutam tutam remington babyliss denet .
Tüm gün gez bakalım :)
Sonra kararını verirsin.

ben düzleştiriciyle düzleştirirken aynı sorunu yaşıyodum
sonra kuaförden fön mak. getittriedm kendim fön çekiorum düzleştiriciden çok çok daha dayanıklı
yapabilceğine inanıosan al
bnde senin gibiym saçlarım dalgalı ve nemde hemen bozuluyolar çözümü böyle buldum

bu arada babyliss bütün teknosalarda var mıdır?

Genellikle teknosa bimeks vs babyliss ve remington getirir . Yani biri yoksa diğeri vardır .
Maşam babyliss düzleştiricim remington saçım hiç kırılmıyor. yanmıyor .
Braundan Philipsden dan uzak durun derim.
Kullandım ikisinide .. Philipsin saçımı yaktığı yerleri daha tam iyileştiremedim...
Braun düzleştiricimde saçım sağa sola dönerdi bozulurdu. :)

Buda bi, yöntem ama benim sçaım kuaför fönüyle düzleştiriciden daha çok hasar görüyor.. Uçları kuruyor .

Son düzenleme:

Süper ilk fırsatta gidip bakmalıyım, babyliss istiyorum umarım vardır

fön düzleştirici hemen aynı zarar verme açısından
saçlarının uçlarına sürekli bakım yap hele düzleştirici çok kurutuyo fönden de fena
bnde düzleştirici olarak remington kullanıorum çok memnunum mükkemmel

Fönü beceremiyorum ben ya çok beceriksizim:) arkadaşımın saçıda hemen bozuluyo benim düzleştiriciyi denedi çok memnun kaldı bnmkinden aldı düzleştiriciden olduğunu düşünmüyorum canlarım. Bde dursam yıkayana kadar bozulmaz ama dışarıya çıksam bozuluyo nemden galiba ya :-/ elidorum 7/24 mavisinden kullandım tutmuyo yinede

Bu arada yorum yapan herkese çok teşşekkür ediyorum

Eğer düzleştirici alıcaksan remington almalısın bencede ben çok memnunum bence en sağlam marka o bide yani kullanım açısından daha uzun süre kullanılacağını düşünüyorum.benimde saçlarım dışarıda hemn bozulur ama remingtonda o kadar çabuk bozulmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…