kızlar saçlarım güneşten rengi açılıyo normalde koyu kahverengi çok beğendiğim bi rengi var saçlarımın, yeni çıkanlar süper ama aşşağılara doğru gidildikçe turuncu oluyo saçlarım
bütün arkadaşlarım saçlarını boyatmışsın diyolar ama hiçbi şey yaptığım yok saçlarıma.. şimdi saçlarımı koyu bi renge boyamak istiyorum ama saç boyatmak için biraz erken diye düşünüyorum... bu yaşta boyalarla uğraşmak istemiyorum.. şey saç kınaları varmış.. onlardan denesem zararlı olur mu acaba? bide hani yarım saat 20 dk felan da bekletmiycem.. turunculuğunu alsın bi 5- 10 dk bekletirim sonra yıkarım hemen.. ama kınanın zararlı olup olmadığını merak ediyorum.. bi de eğer kınayla boya aynı yan etkiye sahipse koyu kahve bi renk boya alır 10 dk sürerim kafama.. bide saçlarımın rengini koyıyım aşşaya.
özellikle flaşlı gösterdim çünkü flaşta tupturuncu oluyo ve resimlerimi görenler aa saçını boyatmış diyolar çünkü dipleriyle uçları farklı renkte... :84:
turuncu rengi çok sewiorm :) yüzüne gitmiyor mu ki böyle istemiosn ? kinaida bn hiç tawsie etmem zaten boya gibi hint kinasi dedikleri şey onu yapcagina boya daha ii olur die düşünüorm bn .
ben yakıştırmıyorum pek.. buğday tenliyim biraz beni solgun gösteriyo turuncu.. daha koyu olsa saç rengim biraz insan gibi görünebilirim belki..
kına da aynı etkiyse yarın gidip bi koyu kahve boya almak yolu göründü bana bide şey 10 dk felan tutsam boyayı çok fazla zarar vermez dimi?
18 yaşindaym bende sürekli siyaha boyarm bilmiorm ben boyanin şu anda zarar weridgini hiç düşnümyrm tam tersi boyayinca normal halinden daha sağlikli oluo gibi yinede kötüe aliştirmak istemem ama
10 dk de sürekli kntrl et istedigin rengi almaya baslarsa yika zarar wermez
ben 40-45 dk bekliormm 10 dk ne ki :)
saç kınası kullanabilirsin annemde oldum olası siyah kına sürer saçlarına. 10 dk bekletirsen boya tutmaz akar gider sölim sana. sonra gider bi tane daha boya almak zorunda kalırsın. ya kına al yada kutu boyalardan açık kahve mesela. kızlıllıklarını kapatır hemde güzel olur. bu şekilde güneşe çıktıkça daha da açılacak ve daha da kızıl olacak .
canım benim de saçlarımda bakırlığa benzer bir renk oluştu son boyam akınca. diplerle çok farklı bi renk oldu tabi. yarın 6.1 e boyayacağım sonuçları eklicem beğenirsen deneyebilirsin.
Dogal rengin oldugu icin eminim sana yakisiyordur. Ama sen begenmiyorsan silver sampuanlar var sactaki turunculugu almak icin onlardan kullanabilirsin..
saç kınası kullanabilirsin annemde oldum olası siyah kına sürer saçlarına. 10 dk bekletirsen boya tutmaz akar gider sölim sana. sonra gider bi tane daha boya almak zorunda kalırsın. ya kına al yada kutu boyalardan açık kahve mesela. kızlıllıklarını kapatır hemde güzel olur. bu şekilde güneşe çıktıkça daha da açılacak ve daha da kızıl olacak .
canım benim de saçlarımda bakırlığa benzer bir renk oluştu son boyam akınca. diplerle çok farklı bi renk oldu tabi. yarın 6.1 e boyayacağım sonuçları eklicem beğenirsen deneyebilirsin.
Dogal rengin oldugu icin eminim sana yakisiyordur. Ama sen begenmiyorsan silver sampuanlar var sactaki turunculugu almak icin onlardan kullanabilirsin..
bence hooş görünüyor cnm burda kızlar o rengi elde etmek için neler yapıyorlar bence hiç elleme saçına bırak doğal kalsın zaten birkaç yıl sonra ömür boyu boyican ama çok istersen açık kumrala boya iyi olur
evet gördüm isteyenler yada yapanlar var ama onlar daha çok açık tenliler bana yakışmıyo pek.. açık tenli olsam asla değiştirmezdim ama tutuncu yakışmıyo bu tenime