• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım gidiyo acil yardım!!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pelinoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
52
0
86
Adana
kızlar ben 2 ay önce röfle yaptırdım çok kaliteli bi yerde ilk başlarda çok memnundum ne yıprandı nede döküldü nezaman saçım deniz güneş gördü işte ozaman dökülmeye başladı ama dökülme öyle böyle değil.benim saçlarım çok güçlü ve baya uzun.bugün nerdeyse ağlıycaktım zaten avuç avuç dökülüyo bide tutam tutam gitmeye başladı.toka tutmayan saçım incecik kaldı napcağımı şaşıdım.akıl verin nolur:((((((((((((

röfleli kısımları kestir ve bir daha röfle yaptırma. Saçını boyattırma bir daha. Kendi doğal saç rengin kalsın. Eğer beyazların varsa beyaz olan kısımları boya sadece kendi saç renginle aynı renkte ama sadece beyaz olan kısımları ve kimyasal boya sürme. O kısımları da doğal bir boya bulursan onla boya ya da kınayla boya, hint kınası filan bak.

...............................................................................................................

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back