Saç Rengi ve Saç Boyama şaçlarım fekaket acil yardımmmm (resimli)

pembesever1i

Kanatlarım Var Ruhumda
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
12
1
6 ay önce siyaha boyadığım şaçlarıma açıcı kullandım sonra istediğim rengi boyatacaktım siyahtan çok sıkılmıştım birazcık açmak istemiştim sadece 3 renk oldu.. yıprandı.. bu da bana ders oldu en açık hangi renk kullansam aynı renk olur yardım istiyorum siyah ve çok koyu renkler de istemiyorum

Son düzenleme:
Siyah saçı açmak yerine boya silici kullansaydın renk renk olmazdı böyle saçların

Foto göremediğim için renk öneremiyorum.

foto atabilir misiniz

ara renkler de güzel ama homojen değil sence kılıç ne yapabilir arkadaş açsa mı daha fazla yada toptan kumral mı yapsa ?

Tatlım tek renk kumrala boyasa bile bu halde yine ayrı renkler çıkacak.
Ollalllaaa canım senin saçında hiç açıcı kullanılmış mıydı daha önce? Siyaha boyamadan önce saçların ne renkti?

Bu sorunu yaşayan bir tanıdığım, iyi bir kuaförde saçlarını bal köpüğü rengine boyatarak eşitleyebildi.
Dipleri sarı ortası pembemsi turuncumsu, altları küf yeşili-kahve gibi bir şeydi.
Anlayacağınız felaket bir durumdan, bu sayede kurtuldu.
Araştırın derim.

Iyi kuaför olsa keşke iki yere gittim ikisi de koyu renge boyarız dedi siyah gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…