- 25 Mayıs 2015
- 12
- 1
-
- Konu Sahibi pembesever1i
evet sarı amaDipler daha sarı olmuş mu
resimden mi öyle görünüyor
en koyu olan yere açıcı kullansam tekrar sonra koyu küllü kumral boyasam olur mu ya da kahvenin hangi tonu olur çok kuyu olmayanındanDipler daha sarı olmuş mu
resimden mi öyle görünüyor
en koyu olan yere açıcı kullansam tekrar sonra koyu küllü kumral boyasam olur mu ya da kahvenin hangi tonu olur çok kuyu olmayanından
iki kuaföre gittimBence önce bir kuaföre git ve boyayı akıttır,
üstüne boyarsan saç kusacak gibi
6 no koyu kumral boyaiki kuaföre gittim
gittim olmaz koyu renk yaparız dediler sadece tekrar siyah ve siyah kadar koyu renkler istemiyorum
foto atabilir misiniz6 ay önce siyaha boyadığım şaçlarıma açıcı kullandım sonra istediğim rengi boyatacaktım siyahtan çok sıkılmıştım birazcık açmak istemiştim sadece3 renk oldu.. yıprandı.. bu da bana ders oldu en açık hangi renk kullansam aynı renk olur yardım istiyorum siyah ve çok koyu renkler de istemiyorum
Eki Görüntüle 1540300 bu halde işteSiyah saçı açmak yerine boya silici kullansaydın renk renk olmazdı böyle saçların
Foto göremediğim için renk öneremiyorum.
bu haldefoto atabilir misiniz
Siyah saçı açmak yerine boya silici kullansaydın renk renk olmazdı böyle saçların
Foto göremediğim için renk öneremiyorum.
bu halde
ara renkler de güzel ama homojen değil sence kılıç ne yapabilir arkadaş açsa mı daha fazla yada toptan kumral mı yapsa ?
evet pörtleyecekTatlım tek renk kumrala boyasa bile bu halde yine ayrı renkler çıkacak.
Ollalllaaa canım senin saçında hiç açıcı kullanılmış mıydı daha önce? Siyaha boyamadan önce saçların ne renkti?
Tatlım tek renk kumrala boyasa bile bu halde yine ayrı renkler çıkacak.
Ollalllaaa canım senin saçında hiç açıcı kullanılmış mıydı daha önce? Siyaha boyamadan önce saçların ne renkti?
Peki son soru üst üste kaç defa siyaha boyadın?Daha önce hiç açıcı kullanmadım siyahtan önceki renk açık kumraldi
Bi defa bozamaz olaydımPeki son soru üst üste kaç defa siyaha boyadın?
Iyi kuaför olsa keşke iki yere gittim ikisi de koyu renge boyarız dedi siyah gibi yaniBu sorunu yaşayan bir tanıdığım, iyi bir kuaförde saçlarını bal köpüğü rengine boyatarak eşitleyebildi.
Dipleri sarı ortası pembemsi turuncumsu, altları küf yeşili-kahve gibi bir şeydi.
Anlayacağınız felaket bir durumdan, bu sayede kurtuldu.
Araştırın derim.