• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım ezik ezik oldu :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Boya, saç düzleştiricisi, fön, röfle....bunlar saçımı mahvettiler. Saçım yıkadıktan sonra ezik ezik duruyor. Çok yıprandı ne yapabilirm?

hakiki zeytin yağı ile masas yap yıkadıktan sonra kurula ve öyle kurut birde bula bilirsen ısırğan suyuyla yıka cok faydası oluyor

cnm pardon ama ezik ezik durmak nasıl oluyor?
saçın çok yıpranmışsa ısırgan daha da kuru ve yıpranmış gösterebilir kendimden biliyorum sana evigen bephanten filan lazım saç için vitamin hapları da kullanabilirsin bu yağları yıkarken daha fazla şampuanladığımızdan daha yıpranmış gibi de durabiliyor ama belki sende öyle durmaz dene bence dipten gelen saçlar sağlıklıysa iyi sadece yıpranmış yerler için saç maskesi filan da uygulayabilirsin

Saç maskesi uyguluyorum. İşe yaradığını düşünmüyorum. Kullandığım maske avon.. Evigan, bepanthen kullandım. Geçici bi iyileşme oluyor sonra yine eski haline dönüyor. Fiyatlarıda pahalı. Her saç yıkamada bir evigan birde bepanthen kullancak olursam hemen bitiyor. Yani masraflı..Ezik ezik dediğim saçlarımı yıkadıktan sonra kurumak üzereyken elime aldığımda böyle diri durmuyor. Yıpranmış gibi duruyor...Yani elimle yıpranmış olduğunu hissediyorum

anlıyorum canım kestir düzenli olarak uçlarından böylece bir süre sonra yeni saçların onların yerini almış olur saçına başka işlem uygulama o zaman kestirmek derken birden kısaltma uçlarından azar azar her ay mesela kendin bile kesebilirsin kuaför çok kesebilir saçımı uzatacağım diyorsan da saç kremi fln kullan daha parlak görünür bir nebze idare et evigenleri her yıkamada yapma 2 haftada bir de yapabilirsin zeytinyağı ya da başka yağları da deneyebilirsin acil şifalar hepimize

Saol cnm. Kestiriyorum kestiriyorum yine yıpranıyor. Çünkü fön çekiyorum. Fönsüzde olmuyor ki... Mecburen çekmek zorundayım :çok üzgünüm: Yoksa saçım çok kötü görünüyor

fönden ziyade bu düzleştiricler direk temas olduğu için yıpratabilir ama iyon teknolojisi filan var ne kadar işe yarıyor bilemem evet cnm saçın uzunsa bence dalgalı kullan süper oluyor biraz ara ver ısıya bakalım biraz düzelme olur inşaALLAH

Bende aynı sorunları yaşadım. Gliss onarıcı spreyini kullandım ama malesef şişe bitti saçım düzelmedi.
Gerçekten saç kötü olmuşsa yapacak pek birşey yok galiba. En son bir hafta önce omuzlarımı geçen
saçlarımı kısacık kestirdim. Ne yapsam olmadı çünkü. Yanmış, yıpranmış saç hele ince telliyse toparlanamıyor.
Şimdi kısacık ama sağlıklı saçlarım var. :((

Back