Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçlarım ezik ezik oldu :(((
cnm pardon ama ezik ezik durmak nasıl oluyor? saçın çok yıpranmışsa ısırgan daha da kuru ve yıpranmış gösterebilir kendimden biliyorum sana evigen bephanten filan lazım saç için vitamin hapları da kullanabilirsin bu yağları yıkarken daha fazla şampuanladığımızdan daha yıpranmış gibi de durabiliyor ama belki sende öyle durmaz dene bence dipten gelen saçlar sağlıklıysa iyi sadece yıpranmış yerler için saç maskesi filan da uygulayabilirsin
Saç maskesi uyguluyorum. İşe yaradığını düşünmüyorum. Kullandığım maske avon.. Evigan, bepanthen kullandım. Geçici bi iyileşme oluyor sonra yine eski haline dönüyor. Fiyatlarıda pahalı. Her saç yıkamada bir evigan birde bepanthen kullancak olursam hemen bitiyor. Yani masraflı..Ezik ezik dediğim saçlarımı yıkadıktan sonra kurumak üzereyken elime aldığımda böyle diri durmuyor. Yıpranmış gibi duruyor...Yani elimle yıpranmış olduğunu hissediyorum
anlıyorum canım kestir düzenli olarak uçlarından böylece bir süre sonra yeni saçların onların yerini almış olur saçına başka işlem uygulama o zaman kestirmek derken birden kısaltma uçlarından azar azar her ay mesela kendin bile kesebilirsin kuaför çok kesebilir saçımı uzatacağım diyorsan da saç kremi fln kullan daha parlak görünür bir nebze idare et evigenleri her yıkamada yapma 2 haftada bir de yapabilirsin zeytinyağı ya da başka yağları da deneyebilirsin acil şifalar hepimize
fönden ziyade bu düzleştiricler direk temas olduğu için yıpratabilir ama iyon teknolojisi filan var ne kadar işe yarıyor bilemem evet cnm saçın uzunsa bence dalgalı kullan süper oluyor biraz ara ver ısıya bakalım biraz düzelme olur inşaALLAH
Bende aynı sorunları yaşadım. Gliss onarıcı spreyini kullandım ama malesef şişe bitti saçım düzelmedi. Gerçekten saç kötü olmuşsa yapacak pek birşey yok galiba. En son bir hafta önce omuzlarımı geçen saçlarımı kısacık kestirdim. Ne yapsam olmadı çünkü. Yanmış, yıpranmış saç hele ince telliyse toparlanamıyor. Şimdi kısacık ama sağlıklı saçlarım var. (