Saç Kesim Şekilleri Saçlarım eskiden dalgalıydı :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

meminy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
45
0
16
Adana
Merhaba kızlaaar
Konuyaa nasıl başlasaam saçlarım eskiden çok güzel doğalından anne vergisi bir su dalgasına sahipti ama saçlarım çok gürdü hatta boyun ağrım bile oluyordu
kuaförümün önerisi ile saçlarıma ara makas attırdım (ara makas sadece köklerden olur diyenlerde var uçlardan yapanlarda var.) Benim kuaförüm saçımın uçlarına yaptı ve sonra saçımı toplayıp aynaya baktığımda saçlarımın kökleri aynı gürlükte ama topladığım kısımdan sonrası abartısız bir şekilde fare kuyruğu gibiydi
Hemen bu görüntüden sonra koşa koşa başka bir kuaföre gidip saçımı omuz hizamda kestirdim hala uçlarında azcık bir ara makas kaldı ama saçlarım karışık olarak düz ve ne düz ne dalgalı diyebileceğim bir durumda anlatabildim sanırım kızlar Bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz kızlar Saçım sizce eski durumuna dönebilir mi

Ara makas olayı düzleştirince iyi oluyor benim saçlarım da dalgalıydı lisede ara makas attırdım kullanamıyordum aynen hem geç uzuyor hem düz oluyor saç tek çaren beklemek ve iyi bakmak şahsen ben temmuzun ilk haftası saçlarımı kestirdim boyattım denize gittim mafoldu epey bir süre kestirmedm 3 hafta önce kestirdim yeni ne boya var ne bişey ama saçlarım hızlı uzuyor dipler çok canlı altlar kırık yıpranmış yinede sen bekle o saç eskisinden mükemmel olacaktır uzayınca sürekli banyodqan sonra saç kremi ile iyice sık dalgalı şekil ver saçlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…