- 21 Haziran 2022
- 176
- 223
- 18
- Konu Sahibi matematikdoktoru
Saçlarım stresten her geçen gün daha da azalıyor. Nasıl durdurabilir ve tekrar nasıl çıkar bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi ara az diye karanfil kürü denedim bebek saçlarım çıkmıştı gürleşti . 10 günde bir dax maske . Tuzsuz şampuan ve saç kremi ben ogx kullandımSaçlarım stresten her geçen gün daha da azalıyor. Nasıl durdurabilir ve tekrar nasıl çıkar bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Uzadı mi peki bebek saçlarınız. Benimde var ama uzamiyor dökülüyor hemen. Birde sizin neden dökülmüştü saçlarınızBen bi ara az diye karanfil kürü denedim bebek saçlarım çıkmıştı gürleşti . 10 günde bir dax maske . Tuzsuz şampuan ve saç kremi ben ogx kullandım
Uzadı evet ama şöyle yaklaşık 6-8 ayda saçlarımı gören inanamıyordu. Bi sebebi yok stres olabilir çok iyi beslenmiyordum vs . Beslenmede önemli .Uzadı mi peki bebek saçlarınız. Benimde var ama uzamiyor dökülüyor hemen. Birde sizin neden dökülmüştü saçlarınız
Doktora gitmiş miydiniz pekiUzadı evet ama şöyle yaklaşık 6-8 ayda saçlarımı gören inanamıyordu. Bi sebebi yok stres olabilir çok iyi beslenmiyordum vs . Beslenmede önemli .
Hayır önce danışmak daha doğru tabiki ben genelde 6 ayda bi kan idrar veririm genel kontrol o sebeple gitmedimDoktora gitmiş miydiniz peki
Anladım canım. Karanfil kürünü nasıl uuguladinHayır önce danışmak daha doğru tabiki ben genelde 6 ayda bi kan idrar veririm genel kontrol o sebeple gitmedim
Şimdi ben sizin diğer mesajlarınıza baktım sizin sorununuz çok daha ciddi sanırım cildiyeye görünmeniz daha doğru olurAnladım canım. Karanfil kürünü nasıl uuguladin
Stresten dolayı çok dökülüyor kafaya takıyorum. Tekrar çıkacağını bilsem stres yapmayacagim ama herkes farklı birşey söylüyorŞimdi ben sizin diğer mesajlarınıza baktım sizin sorununuz çok daha ciddi sanırım cildiyeye görünmeniz daha doğru olur
Kansızlıktan dolayı döküldü sanırım çünkü Demir değerim çok düşük ve geçen hafta biraz rahatsızdım yemek yiyemedim aynı zamanda regl dönemimdi. Umarım takviyelerle geri gelir. Çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun doktorunuzdan tam kan testi isteyin vitamin eksikliğinden de kaynaklı olabilir vitamin kullanınca geri gelir saçlarınız üzülmeyin... Onun dışında vitamin eksikliği yoksa kemik iliği ve doğum kontrol hapının birde maya maskesinin saçları fışkırttığını okumuştum bir araştırın üçünü de şifa olur inş... Birde stres kontrolü için de meditasyon sakinlik verebilir...
Merhaba ,Bu kür saç renginizi koyulaştırdı mı sizin?Uzadı evet ama şöyle yaklaşık 6-8 ayda saçlarımı gören inanamıyordu. Bi sebebi yok stres olabilir çok iyi beslenmiyordum vs . Beslenmede önemli .
Hayır ama içine ceviz kabuğu da atarsanız koyulaştırırMerhaba ,Bu kür saç renginizi koyulaştırdı mı sizin?
Anladım ben kullanmaya başlamıştım da kendi saç rengimi koyultur diye korkmuştum bir kaç kişi öyle deyince, teşekkürler.Hayır ama içine ceviz kabuğu da atarsanız koyulaştırır
Kerastase in serumlari var ama ml leri cok cok küçük ve baya tuzlu eger bütçeniz uygunsa onu öneririm. Methini çok duymuştum ben saçım için degil ayni ürünü bir dönem kaşlarım için kullanmıştım ciddi ciddi iki üç kullanimdan sonra kaş çıkartmaya başlamıştı.. Geçen seneden beri benim de saçlarım çok dökülüyordu, baya azalmıştı ki iki aydir ogx in biotin collagen sampuanini kullaiyorum saç dökülmem neredeyse yok denecek kadar az ve saçlarım gayet canlı gür görünüyorlar.Saçlarım stresten her geçen gün daha da azalıyor. Nasıl durdurabilir ve tekrar nasıl çıkar bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Karanfil kürü nasıl yapılıyorBen bi ara az diye karanfil kürü denedim bebek saçlarım çıkmıştı gürleşti . 10 günde bir dax maske . Tuzsuz şampuan ve saç kremi ben ogx kullandım