• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım dümdüz ama uçları..?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Rockcigirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
44
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bana yardım edermisiniz? :/

Benim saçlarım dümdüz ve ince, eskiden kıvırcık olmasnı istediğim halde artık bu benim hoşuma gidiyo fakat saçlarımın uçları dümdüz değil nasıl anlatsam bir tarafa doğru biraz kıvrık. düzleştirici alıcaktım ama saçlarım zaten düz ve ince birde onu kullanırsam yanar diye korktum bazı kızlarlarda görüyorum saçlarının ucu dümdüz ve çok hoşuma gidiyo bunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum :/ bazen kurutma makinesiyle fönlemeye çalışıyorum ama istediğim sonucu alamıyorum :( bana yardım edermisinizz ne yapmalıyımm ? :/

Son düzenleme:
canım ya düzleştirici alacaksın,ya da gidip brezilya fönü yaptıracaksın.bi araştır bakalım brezilya fönü yaptıran çok sanırım kulüpte :54:

Aynı durumdayız saçım omzumun boyunda ve omzumun yanına geldikçe bükülüyo şuan anlatamıyorum düzleştirince birazda olsa geçiyo ama gerçktende saçım yanıyo :(

canım ya düzleştirici alacaksın,ya da gidip brezilya fönü yaptıracaksın.bi araştır bakalım brezilya fönü yaptıran çok sanırım kulüpte :54:
Brezilya fönü yapıyoruz diye kızın birini saçına bil sürü ilaç sürüp yakmışlar . Bunun için güvenilir bir yere gitmen gerekiyor..

Ayy brezilya fönü yaptırma sakın sırf bunun için. Az daha sabret uzuyor çabucak. Benim de öyleydi, memure saçı gibi oluyordu dışarı kıvrılıp kıvrılıp. Şimdi birkaç santim uzadı toparladı. Bir kaç ay sabret bunun için saçın kimyasını brezilya fönüyle bozmaya değmez. Düzleştirici ile idare etmelisin.

saçlarım eskinden belime kadardı ama yinede uçları kıvrıktı :( ince olduğu içinde çabuk yandığı için hiç düzleştirirci brezilya fönüne falan başvurmadım :/ brezilya fönü birazda zahmetli aslında..evdeki yöntemlerle yapabileceğimiz bir formül yokmu? :/

Back