• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dolgunlaşsın istiyorum...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dilek..

KusursuzHata
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
179
0
96
Antalya
selam hanımlar...a.s.

yüz tipim yuvarlak gibi yanaklarım biraz tombiş. bende yüzümü küçük göstermek için saçlarımı dolgunlaştırmak istiyorum. a.s

saçlarım dümdüz ve sönük dalgalı olsa sorun olmaz. ama öyle dalgalı ya da kıvırcık yapmak içinde bir sürü şekillendirici fln kullanmakta istemiyorum. kesimide katlı ama yine olmuyor. senağlama

Baş döndüren dolgun saçlar dediler blendax aldık kullandık onunda pek faydası olmadı. :1no2:

badem yağı ve zeytin yağı kullanıyorum ayrıca kısa bir süredir. :delphin:

ne yapsam bilemedim şimdi en iyisi bizim sitedekilere danışmak dedim. :enbuyukkk:

dolgun saçlar için ne yapmalıyım?

önerebileceğiniz bir şampuan fln var mı?

:çok üzgünüm:

yardımcı çok olursanız sevinirim. :a015:

saçların düz ve sönükse şampuanlarla falan zannetmiyorum dolgun görüneceğini..dalga istiyorsan kalıcı birşey deneyebilirsin belki..

bencede eğer saçının yapısı öyleyse şampuan bu konuda pek yardımcı olmaz sana.. ama su dalgası fln yaptırsan hoş durabilir bence.. hem saçın ön planda olur böylelikle

allah bilir ince tellidir de senin saçların:) canım, senle hemen hemen aynı derdimiz. yağlanma problemin de varsa eğer sabun kullanmanı öneririm. ben uzun zamandır sabun kullanıyorum ve sabunlar saçları şampuandan çok daha dolgun yapıyor. işine yara belki :)

allah bilir ince tellidir de senin saçların:) canım, senle hemen hemen aynı derdimiz. yağlanma problemin de varsa eğer sabun kullanmanı öneririm. ben uzun zamandır sabun kullanıyorum ve sabunlar saçları şampuandan çok daha dolgun yapıyor. işine yara belki :)

ince telli benim saçlarda. :delphin:

ama yağlanma yok çok şükür. a.s

şu su dalgası olayını araştırayım biraz ona göre karar veriyim.

çok sağolun kızlar... :1hug:

Back