Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Stripped

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
35
0
6
İstanbul
Merhaba ben daha 17 yaşındayım ve saçlarımın tepesi aşırı seyrekleşti. Halada dökülmeye devam ediyor. Çok sağlıksız bir diyet yaptım malesef... Ve 17 kilo verdim. Yarın normal olarak diyetisyene başlıyıcam. 17 kiloyu kendim vermiştim. Sizce diyetisyenle birlikte onun verdiklerini yiyerek ve vitamin ilaçları aldım bugun doktordan onları kullanarak hem zayıflayıp hemde saçlarım eski haline döner mi ? Yardım edin lütfen aşırı derece saçlarım dökülüyor. Şimdi duştan çıktım ve avuç dolusu saç var elimde. Moralim çok bozuk.

canım mutlaka doktor kontrolunde zayıflamalısın. bilinçsizce yaptıgın bu diyet,sac dokulmesı bı yana daha kotu sonuclarda verebılır. kı buyuk ıhtımal vitamın eksıklıgınden yanlıs diyetten sacların dokuluyor.. gec kalmadan doktora git derim

ve kılo vermişsin,bırden kılo alırım dıye de korkma. doktor sana zaten en uygun diyet programını yazıcak. insallah sac dokulmende duracak. yanı ıcınde bır kusku olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…