Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saçlarım inanılmaz bir şekilde dökülüyor avuç avuç.. saçlarım hacmini kaybetti sinirim bozuluyor acaba havalardan mıdır son zamanlarda böyle saçları benimki gibi dökülen var mı?
benim de aynen arkadaşlar yaaa çok sinir bozucu saçlarım o kadar gürdü ki avuç avuç dökülmenin sonunda sıçan kuyruğu gibi kaldı tekrar gürleştirmek için önerisi olan var mı acaba????
aynen.. hele de kuruttuktan sonra bir kere elime gelen saç tellerini üşenmedim oturdum saydım tam 49 tel gelmiş 49!!!! sonra bir o kadar daha çıktı açık bırakınca yerler saç içinde kalıyor
ne yapacağız hala geçmedi benim saç dökülmem... kuaförüm mevsimseldir diyor
her zaman dökülüyor saçlarım bazen azalıyor ama btmiyor dökülmesi... ama tararken çok daha fazla.en azından taraken azaltmak için ne tavsiye edersiniz nasıl bir tarak kullanmalıyım mesala.kimi kuruyken tararken dökülür diyor kimi ıslakken..