Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçlarım dökülüyor yardım lütfen
saçlarım aşırı derecede dökülüo özellik son 2 3 aydır filn ve benm saçlarım kaln telli ve sıkken şimdi incelmeye ve seyrekleşmeye başladı şampuandandır die düşündm şampuanımı değiştirdim ama hiç bi faydası olmadıı ( bu dökülme nele ilgilidir yada ne yapabilirimm ??
benim saçlarımda iki aydır dökülmeye başladı.ama aşırı bir dökülme var sürekli saç topluyorum.her tarayışımda bir avuç saç dökülüyor.geçen gün doktora gittim.kan tahlillerim normal çıktı.zinco tablet , bir karışım ve bioksin şampuan kullanmamı önerdi.birkaç gündür kullanıyorum ama bir değişiklik yok.saçlarımı çok kısa kestirsem faydası olurmu acaba.
öncelikle sağlıkla ilgili bir vitamin eksikliği mi var bu araştırılmalı (cildiye) eğer yoksa psikolojik etmenler etkiliyor olabilir, eğer bu aralar sıkıldığınız bir konu varsa psikolojik de dökülüyor olabilir, doktorun göstereceği tedavi yöntei en iyisi olacaktır ama menekşe yağı iyi diyorlar
öncelikle sağlıkla ilgili bir vitamin eksikliği mi var bu araştırılmalı (cildiye) eğer yoksa psikolojik etmenler etkiliyor olabilir, eğer bu aralar sıkıldığınız bir konu varsa psikolojik de dökülüyor olabilir, doktorun göstereceği tedavi yöntei en iyisi olacaktır ama menekşe yağı iyi diyorlar
bide kadın doguma git cnm istersen bende önje cildiyeye gtmiştim herhangi bi sorun olmadını söyledi şampuganla göndrdi.ben daha sonra kadın doguma gttm polifistik kis var bu yüzden dökülüomuss .
öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter