• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor,ne önerirsiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bebixsximm :))

**çınar'ım**
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
1.020
0
116
K.K.T.C.
merhaba arkaslar
saçlarım onceden sık ve gurdu yıkayınca kabarırdı hatta sinir olurdum :((ama şimdi
artık daha az cansız hergun dokuluyor gunde bir kac kere bır avuc sac dokuyolar
evin içi saçtan gecilmiyo desem abartı olmaz senağlama saç dokulmesiyle ilgili o kadar cok soylenen sey varki..hangisine inanıcagımı sasırıyorum ..:uhm:yardımcı olursanız sevirim yerimseniben

bu durumda olan ve yaptıklarıyla kesin sonuc alan arkaslar varmı?
varsa neler yaptınız nasıl yaptınız açıklıyabilirmisiniz?

benimde çok döküldü saçımı sık boyattığım için bide stresten sebep aşırı dökülme olmuştu.
resmen yarı yarıya saçlarım yok oldu.
ben şaç şekillendiricilerden düzleştiriciler dahil en önemlisi boyadan uzak durdum vede stresinde etkisi var beslenme yönünden de yeşillik ağırlıkta yiyorum saçıma uygun ürün kullanıyorum aşırı bakım yaptığım söylenemez aslında ama artık saçlarım kendini toparlamaya başladı

canım braz kuru mayayla sütü krem gibi olana kadar karıştırıyormuşsun.bunu saç diplerine sürüp 20 dakika beklet yıka ben yapmadım ama yapanlar iyi geldiğini söylüyor.

canım hemen doktora git saç dökülmesinin o kadar çok sebebi var ki kendin yaptığın önlemler hiçbir işe yaramayabilir,örneğin hormonal bozukluğun vardır belki ya da vitamin eksikliği ya da saç derinde problem vardır veya stres beslenme hepsi olabilir belki de ırsidir yani o yuzden önce doktora derim

Doğumdan sonra da dökülebilir saçlar.Benim de öyle olmuştu ama zamanla toprladı.Aslında en iyisi dr.gitmek.Mesela benim arkadaşımında ayn ı problemi vardı ve vitamin verdi dr.Tekrar eski haline döndü.En iyi çözüm doktor bence de....

benim saçım özellikle bu dönemler mevsim dönemlerinde çok dökülür..
Aktardan kolaylıkla temin edebileceğin bir karışım :
Kekik yağı, acı badem yağı, limon yağı, aktardan alınacak zeytin yağı..
2 ölçü zeytin yağı, diğerleri 1 er ölçü karıştırıyorsun..ve 30 dk. - 1 saat arası tutuyorsun kafanda..inan ki saçı güçlendiriyor ve dökülmeyi kesiyor.Kokusu biraz keskin ama katlanacaksın artık canım..
Uygular uygulamaz faydasını gördüm..
:smiley-cool:

Back