• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarım dökülüyor!kel mi kalacağım:(((

selm canım..
hiç korkma kel kalmıyacaksın:) bende senin gibi kel kalıcağımı düşünüyordum:)
saç dökülmesi doğumdan sonra herkeste oluyor.
bende yaşadım avuç avuç saçlarım döküldü 7ay sürdü ve kendiliğinden son buldu.

bende cok korkuyordum kel kalcam diye ne yapsam durmadı saclarım bende boyadım iyi geldi simdi durdu dökülmesi tabi oğlumda 9aydan gün aldı azsabırlı olalım canım hersey zamanla normale dönecek

dr bana kan hapı ve b12 iğne verdi 7 ayda kel kalmadınmı ayy çok dökülüyo ya çok korkuyorum

çok şükür saçlarım yerinde:) dökülenlerde geliyo kısa kısa aralarda...ben hiç birşey kullanmadım faydası olmaz zaten her doğum yapmış kadında oluyo bu saç dökülmesi.üzülme canım geçicek inan.

kizlar korkmayin her dogumdan sonra bikac ay sonra sac dokulmesi avuc avuc bile olsa gayet normal kel fln kalmazsiniz geriye cok hizli sekilde cikacaklar.kafaya takmayin yeter

doğum yapalııı tam 9 ay bitti dün ne çabuk büyüyo sıpalar:1: benimde çok dökülüyodu kayınvalidem bebek anneyi tanımaya başladığı zaman çok dökülür demişşti hakkaten oğru oğlum 2-3 aylık bişeydi avuç avuç dökülüyodu saçım sonra bi gün reklamda bioblası keşfettim 1 ay düzenli kullandım hem dökülmesi durdu hemde benim yanlar dökülmüştü epey keldi ordan saçllar çıktı çok güzel oldu saçlarım yavsiye ederim fiyatı biraz pahalı olsada bence değer 20 tl küsürdü sanırım ama bana 1 aydan fazla yetti diyebilirim

Miami de yasadigim surecte kullandigim bi sampuan vardi sac dokulme problemimi 2 gunde kesmisti. Turkiyeye geldigimde tekrar ayni problemle karsilastim ve miamideki arkadaslarimdan surekli gondermelerini istemekten gina gelmisti. Arastirdiktan sonra Turkiyedede artik varoldugunu ogrendim. SPECTRAL-RS diye serumunuda kullanarak ne sac dokulmesi yasiyorum nede Yanlarda acilan saclarla dolasiyorum.dokulen bolgelerdeki saclarim tekrar cikmaya basladi..tesekkurler DSTURKEY :)

Back