• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarım dökülüyor imdat

h.efe

tüm varlığım efe'm
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
49
0
286
İzmir
saçlarım feci şekilde dökülüyor emzirmeden dolayı olurmu arkadaşlar bilgisi olan varsa beni aydınlatsın

valla benim de dogumdan sonra saclarim dökülüyor neden bilmiyorum.ama dogum kontrol hapinin yan etkisi oldugunu düsünüyorum.

doğumdan sonraki 3 ay normal sayılıyor canım. diğer saç dökülmelerinden farklı olarak bu dökülenlerin yerine yenisi geliyor. süt verirken vitamin eksikliği, çinko eksikliği, kansızlık daha çok görülüyormuş. bunların testlerini yaptırırsan için rahat eder a.s

canım benimki hakikizeytinyağlı defne sAbunu kullanınca geçti şampuanı bıraktım bebeğimin şampunanından kullanıyorum sabundan sonra
ben mevsimsel sanmıştım ama doğum sonrası olurmuş
kabak çekirdeği bol ye çinko içeriyor
pekmez de ye
geçmiş olsun benimki baya geçti 6 aylık oldu kızım opuyorumnanaktan

arkadaşlar bugün salık ocağına gittim test filan yapmadan üç tane iğne yazdı şampuana katılıyormuş

saçlarım evin heryerinden çıkıyor kabusa döndü hayatım bebeğim 4 aylık,hiç emziremedim doğum kontrol de kullanmıyorum ama durmaksızın dökülüyorlar,Bana şampuan değiştirtiler ama boş,bu hızla yaz sonu perukçu ararım çözüm bulamazsam..

aynı sorunu bende yaşıyorum bulduğunuz çözüm yollarını paylasırsanız seviniriz ayrıca nasıl bir iğne bu nasıl kullanacaksın etkisini hemen gösterecek mi???

Aynı sorun bendede var..
Doğum yapalı 4 ay oldu..Ve saçlarım topak topak dökülüo..Kel kalıcam yaaa senağlama

aynı sorun bende de var yaa arkadaşlar sezeryanlamı doğum yaptınız acaba sezeryandan dolayımı dökülüyo acaba.gür saçlarım kalmadı ya.dökülmesi ne zaman dururki?

dilemin21

Ben normal doğum yaptım..sezeryanle alakası yok yani..

Son düzenleme:
canlarım benim novacrin plesanta diye bi şampuan var ondan 3-4 kezkullanın bakın çok şükür benim eskisi gibi değil gerçi hamile değildim ama tutam tutam gidiyordu saçlarım MaşaAllah kurtuldum darısı başınıza.

benimde saçım dökülüyor ama bu halk arasında bile çok söylenen birşey bebek anneyi tanımaya başladığında annenin saçı dökülürmüş derler bilimsel olarakta hamilelikten sonra hormonların değişimi diyorlar geçici olacağını umuyorum

arkadaşlar büyük ihtimalle vitamin eksikliğinden olurmuş emziren annelerde böyle olupta vitamin kullanan varmı

Benim kızım 6 aylık. Ek besinlere yeni geçtik. Halen saçlarım dökülüyor, kabus gibi birşey. Kesinlikle vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Hamileyken, vitamin ilaçları alıyorken saçlarım hiç dökülmüyordu ama benim saçlarımın hep dökülme huyu vardı. Hamileyken düzelmesini vitamin ilaçlarına bağlıyorum. Şimdi dökülmesini de vitamin eksikliğine. Doktor, bir arkadaşa hamileyken aldığın vitaminleri emzirirken de kullan demiş ama ben cesaret edemiyorum. Saç sonuçta bu, vitamin de olsa doğal olmayan birşey almak istemiyorum.

sevgili ısılim ama sonuçta çaresi buysa kullanmak lazım.hele ki doktorda onaylıyorsa daha ne ben böyle bir dökülme görmedim hayatım boyunca kel kacam diye korkuyorum:)

Olayın yoğunluğuna göre tercih edilebilir. Ben hayatımın belli dönemlerinde hep bu problemle karşılaştığım için kel kalmayacağımı biliyorum -inşallah:bbo: - Yine de kendi doktoruna danışsan iyi olur derim. Geçmiş olsun.

Back