Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor çare bulamıyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Papatya Prensesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
18
3
33
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm

Benimde çok dökülüyo ben kapalıyım havasız kalıyo ondan olabilir mi acaba
kızlar bunla ilgili konumu okuyun bende tesettürüyüm saç dökülmesinin baş örtüsüyle bir alakası yok tatlım bakın isterseniz şu konuya ben faydasını gördüm siz de görürsünüz inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/

Birisi Allah başka dert vermesin demeden ben diyeyim

Saçı dökülmeyen var mı ya gerçekten çok merak ediyorum. Benim saçım da acayip dökülüyor sanki önlerden kelleşiyorum artık Ben de kapalıyım ondan sanırım

Kapalılıktan değil ki
mevsimsel veya yaş veya hormon bozukluğu veya vitamin eksikliği olabilir..
kızlar doktora gidin gerçekten çok sebep çıkabiliyor altından depresyondan hormon bozukluğuna kadar...çünkü bildiğim kadarıyla kadında testeron miktarı da çok artınca oluyormuş dökülme
sebebi neymiş bir öğrenin ona göre araştırın bence düzeltme yollarını...

Dün hastane gittim Egzama oldugunu söyledi doktor 2 ilaç verdi ama kullanmadım henüz kullanmaya korkuyorum yan etki yaparda daha çok dökülür diye ... Kapalı olan arkadşlar evet ben cok duydum kapalı hava almadığı için buyuk ıhtımal.. ilaçlarımın adı M-FURO bu losyon Diğeri şampuan KETORAL.. KULLANIP ETKISINI GOREN VAR MI ?

4 MEVSİM olacak nerdeyse bu yaşıma geldım ılk kez bu kadar dokuluor bu yuzden endıselenıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…