- 25 Şubat 2015
- 18
- 3
- 33
-
- Konu Sahibi Papatya Prensesi
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm
kızlar bunla ilgili konumu okuyun bende tesettürüyüm saç dökülmesinin baş örtüsüyle bir alakası yok tatlım bakın isterseniz şu konuya ben faydasını gördüm siz de görürsünüz inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/Benimde çok dökülüyo ben kapalıyım havasız kalıyo ondan olabilir mi acaba
Benimde çok dökülüyo ben kapalıyım havasız kalıyo ondan olabilir mi acaba
Teşekkür ederim canım. Ben havasızlıktan dolayı olduğunu düşünüyodum çünkü çok fazla dökülüyokızlar bunla ilgili konumu okuyun bende tesettürüyüm saç dökülmesinin baş örtüsüyle bir alakası yok tatlım bakın isterseniz şu konuya ben faydasını gördüm siz de görürsünüz inşallah http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/
Ben öyle sanyodum çalıştığım için sürekli kapalıyımHayır. Evde benim ki sürekli açık.
Ben öyle sanyodum çalıştığım için sürekli kapalıyım
tahlil yapmadı dırek egzama oldugunu soylediTahlil yaptır arkadaşım, bir vitamin eksikliğinden olabilir.
Kaşıntı flan varsa egzama olabılır kasıntı vardı bende umursamadım en son gttım baya ilerlemıs egzama bu yuzden dokuluyor dedı.Yok canım onla alakası yok
4 MEVSİM olacak nerdeyse bu yaşıma geldım ılk kez bu kadar dokuluor bu yuzden endıselenıyorum.Kapalılıktan değil ki
mevsimsel veya yaş veya hormon bozukluğu veya vitamin eksikliği olabilir..
kızlar doktora gidin gerçekten çok sebep çıkabiliyor altından depresyondan hormon bozukluğuna kadar...çünkü bildiğim kadarıyla kadında testeron miktarı da çok artınca oluyormuş dökülme
sebebi neymiş bir öğrenin ona göre araştırın bence düzeltme yollarını...
Stres zaten her hastalığın başlıca sebebi ama bunun bi önlemı olmalı..Benim de dökülüyor. Stres ve sıkıntıdan olduğuna eminim.
Kabuklanıp kaşıntı fln var mı ? bana tahlıl yapmadan saçlarıma baktı anlaşıldı zaten egzama olduğu.kepek oluyomu peki.benim de dökülüyordu tahlil yaptırdım her şey normal ama kepekten kurtulamıyorum egzama olabilir mi acaba benim de